Home / Trends / Interieur /
Met deze budget items van Action maak je je huis en tuin lente proof!

Met deze budget items van Action maak je je huis en tuin lente proof!

Vera - 03-04-2022
Met deze budget items van Action maak je je huis en tuin lente proof!

We hebben de afgelopen weken al heerlijk weer gehad. Gelukkig, want de zon op je huid is zo ontzettend fijn. Je voelt je niet alleen energieker, ook krijg je er een mooi kleurtje van. Heb jij helemaal zin om je huis en tuin lente proof te maken en is het misschien zelfs tijd voor een nieuwe look? Check hieronder wat fijne tips!

Eindelijk is de lente weer van start gegaan. Aan het weer nu is het nog even niet te zien, maar binnenkort kunnen we heus wel weer van de zon genieten! Tijd om alvast aan de slag te gaan met een lente proof interieur. Daarnaast is het ook al de hoogste tijd om leuke inspiratie op te doen voor je tuin of balkon! Hieronder zetten we wat toffe musthaves voor je op een rijtje! 

EEN LEKKERE STOEL, BANK OF HANGMAT 

In de lente is het natuurlijk heerlijk om in een stoel, bank of hangmat te genieten van de zon. Maar hoe leuk is het ook om een hangstoel binnen te hebben? Zie jij jezelf er al een dutje in doen? Heerlijk! 

PLANTEN EN BLOEMEN

Wanneer je je huis en tuin lente proof wil maken dan horen daar natuurlijk veel planten en bloemen bij. Kies een hoekje in je woonkamer, tuin of balkon uit waar je fleurige bloemen en mooie plantjes kunt neerzetten voor een gezellige look. 

BUITENKLEED

Dit jaar kun je haast niet zonder een buitenkleed. Je hebt ze in alle soorten en maten. Ga jij voor een kleine ronde voor op je balkon? Of een grote vierkante voor onder de tafel in de tuin? Een buitenkleed is van speciaal materiaal gemaakt zodat je het tijdens een regenbui gewoon kunt laten liggen. Ideaal!

DECORATIE

Zonder decoratie geen toffe woning en geen toffe tuin natuurlijk. Denk aan een mooie vaas met leuke droogbloemen erin, kaarsen, lampjes of een barbecue waar je lekker eten op kunt maken. Ook heb je mooie macramé hangers voor in je huis of in je e tuin. Met deze items decoreer je de boel in no time!

INSPIRATIE

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor een lente look voor je huis en tuin? Hieronder hebben we wat leuke budget items neergezet van Action waarmee je in no time iedere ruimte kan opleuken. En zoals je ziet: duur hoeft het niet te zijn, echt niet! 

 

 

Beeld: Action

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Food
placeholder image
Geniet van de zon met deze zelfgemaakte Limoncello...
25-05-2024 | Vera | 96 views | 3 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
4x foodfestivals die jij in de lente en zomer van...
23-05-2024 | Vera | 102 views | 3 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Yes! Op déze datum staat seizoen 4 van Emily in Pa...
21-05-2024 | Vera | 216 views | 4 likes