Home / Lifestyle / Nieuws /
Miley Cyrus onthult speciale kunstcollectie tijdens modeshow Jeremy Scott

Miley Cyrus onthult speciale kunstcollectie tijdens modeshow Jeremy Scott

Renée - 08-09-2014
Miley Cyrus onthult speciale kunstcollectie tijdens modeshow Jeremy Scott

De twerk prinses toont op 10 september tijdens New York Fashion Week bij de show van Jeremy Scott een speciale kunstcollectie. Miley Cyrus was vanaf juli al bezig met het maken van de kunstcreaties, die over een paar dagen over de hele wereld te bewonderen zijn. De kunstcollectie van de zangeres zal ons waarschijnlijk flink verbazen.

De kunstcreaties van de 21-jarige bestaan namelijk onder andere uit kleurrijke sculpturen waarin poppetjes, vlechten, veertjes en pluche in verwerkt zijn. Daarnaast zullen we neonbeelden, teddyberen en juwelen terugzien in de kunstwerken. Jep, typisch Miley. De zangeres krijgt de kans om tijdens de show van Jeremy Scott op New York Fashion Week haar trots: Dirty Hippy te showen.

Al die kwaadheid heb ik verwerkt in mijn kunst

 "Alles ging zo'n beetje mis aan het begin van 2014. Mijn hond stierf, ik werd opgenomen in het ziekenhuis en alles ging van kwaad tot erger. Al die kwaadheid heb ik verwerkt in mijn kunst", vertelt Miley Cyrus"Tijdens een feestje zag ik een hoed liggen en ik dacht dat het leuk zou zijn daar met lijm allerlei spullen op te plakken. Ik maakte het voor mijzelf, maar toen zei iemand: 'dit is geweldig, je moet door blijven gaan.'" 

En dat deed ze, vanaf juli was de rebel al druk bezig met haar geheime kunstcollectie. Al een lange tijd hoorden we speculaties over een project dat Miley en Jeremy op de planning hadden staan tijdens Fashion Week, maar dat het Miley's eigen kunstcollectie was had niemand kunnen raden. De kunstwerken zullen 11 september in de V Magazine Galerie te zien zijn. 

Beginbeeld: Youtube.com
Bron: Nu.nl

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food