Zin om vandaag weer een lekker baksel te maken? Waarom maak je dan niet een bananenbrood van bananen die al bruin liggen te worden in de fruitmand. Een bananenbrood is lekker, maar met Nutella is het nog veel lekkerder! Vandaag hebben we daarom het recept bananenbrood met Nutella voor je klaarstaan. Perfect voor iedereen! Kijk je mee naar het recept?
Wat heb je nodig?
x 300 gram bananen
x 100 gram boter
x 200 gram witte basterdsuiker
x 8 gram vanillesuiker
x 250 gram tarwebloem
x 2 eieren
x 125 ml Nutella
x 2 tl bakpoeder
x 1 tl kaneel
x 1 snufje zout
Hoe maak je het?
1. Zet de oven op 180 graden en vet de cakevorm in.
2. Zeef de bloem, bakpoeder, kaneel en het zout in een grote kom.
3. Meng de boter, basterdsuiker en vanillesuiker. Mix dit allemaal even in een keukenmachine en voeg daarbij ook de twee eieren.
4. Schep deze mix door het bloemmengsel en zorg voor een glad geheel.
5. Verwarm vervolgens de Nutella wat op, zodat het iets vloeibaarder is. Roer vervolgens de Nutella door de mix.
5. Prak daarna de bananen en schep dit door het beslag.
6. Verdeel het beslag over de cakevorm en bak het in ongeveer een uur gaar.
7. Laat de cake daarna een halfuurtje afkoelen en daarna? Eten maar!
Enjoy!
Beelden: Shutterstock
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF