Home / Fashion / Nieuws /
Michael Hekmat wint C&A Re-Imagine Design Challenge 2014

Michael Hekmat wint C&A Re-Imagine Design Challenge 2014

Liora - 16-05-2014
Michael Hekmat wint C&A Re-Imagine Design Challenge 2014

Michael Hekmat mag zichzelf de winnaar noemen van de C&A Re-Imagine Design Challenge. Deze designerswedstrijd wordt jaarlijks gehouden door C&A om upcoming designers met talent te ondersteunen. De 28-jarige Poolse ontwerper uit Warschau mocht gisteren in de C&A flagshipstore in Parijs zijn prijs in ontvangst nemen. 

De designer kreeg gisteren te horen dat hij de gelukkige winnaar is van de C&A Re-Imagine Design Challenge. Hiermee ontvangt ontwerper Michael Hekmat niet alleen een prijs, maar krijgt hij ook een media- en PR campagne ter waarde van 50.000 euro. Ook Nederland deed mee en werd vertegenwoordigd door de jonge ontwerpster Natalie de Koning. Een aantal weken geleden ontmoette editor Laurien haar tijdens het Meet & Stitch event van C&A. Naast Polen en Nederland deden ook ontwerpers uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Turkije en België mee. 


Alle deelnemende designers op een rij.

Re-Imagine Design Challenge

Dit jaar vond de tweede editie van de C&A Re-Imagine Design Challenge plaats. Met deze wedstrijd wil C&A opkomend modetalent in heel Europa mogelijkheden bieden om ze verder te helpen in de ontwikkeling van hun carrière. De opdracht was om een ontwerp te maken met een van de centrale thema's van C&A (design, duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit). Op 12 april werden de verschillende ontwerpen gepresenteerd en vanaf dat moment kon er gestemd worden. Het winnende ontwerp werd gekozen door een online publieksjury die kon stemmen via Facebook. Het creatieve traject van de designers kon worden gevolgd in heel Europa via Facebook en YouTube.


Winnaar Michael Hekmat met zijn ontwerp. 

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Weekendtip: serie Super Rich in Korea
10-05-2024 | Ared | 99 views | 2 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Budget ideeën om vandaag te doen met Moederdag
12-05-2024 | Ared | 74 views | 0 likes
Beauty
placeholder image
Krijg een mooie gloed met deze budget spray tan
08-05-2024 | Ared | 24 views | 0 likes