Home / Lifestyle / Love & Life /
Weekendtip: serie Super Rich in Korea

Weekendtip: serie Super Rich in Korea

Vera - 10-05-2024
Weekendtip: serie Super Rich in Korea

Er staat weer een pareltje van een serie op Netflix, namelijk Super Rich in Korea. Deze serie is sinds deze week te zien. In deze serie worden een aantal rijke mensen gevolgd die in Zuid-Korea wonen. 

De laatste twee jaar staan er heel wat goede series uit Zuid-Korea op Netflix. Denk aan Physical:100, The Devil’s Plan en Zombieverse. Ook deze nieuwe Zuid-Koreaanse realityserie Super Rich in Korea lijkt weer een winnaar te zijn.

Super Rich in Korea

Je kunt Super Rich in Korea eigenlijk vergelijken met Bling Empire. In deze serie worden rijke mensen die in Zuid-Korea wonen gevolgd. Ze hebben niet allemaal de Zuid-Koreaanse nationaliteit, maar wonen wel allemaal in het land. Zo kunnen we David Yong, de business man, uit Singapore volgen. Ook is Yoo Hee-ra, die ook wel de Zuid-Koreaanse Paris Hilton wordt genoemd, te volg. Verder zijn ook de Pakistaanse royalty Anna, Italiaanse modeontwerper Teodoro Mariana en de Arabische Noor Naem in de serie te zien. 

Officiële trailer super rich in korea

In de trailer kun je al zien wat voor een levensstijl sommige van de deelnemers hebben. Je ziet dat David Yong in een privé jet vliegt om daarmee tijd te besparen. Ook heeft een deelnemer het over zijn maar liefst, elf snelle auto’s en laat een andere deelnemer haar grote kledingkast zien. Benieuwd geworden naar de trailer? Bekijk ‘m dan snel hieronder. 


Beeld: Netflix 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like