Home / Beauty /
Krijg een mooie gloed met deze Action budget spray tan

Krijg een mooie gloed met deze Action budget spray tan

Vera - 08-05-2024
Krijg een mooie gloed met deze Action budget spray tan

Ben je jouw lichaam een beetje lente-klaar aan het maken en ben je nog op zoek naar een product waardoor jouw lichaam een lekker kleurtje krijgt? Zoek dan niet langer, wij hebben het hier voor je. 

Het is toch heerlijk dat de mogelijkheid er is om een zelfbruiner voor je lichaam en/of gezicht te gebruiken. Zo hoef je er nooit meer bij te lopen als Casper het spookje of veel make-up op te doen. De Action heeft geniale self tan spray in hun assortiment en eerlijk is eerlijk: wij zijn fan! Deze spray zorgt voor een gezonde goudbronzen gloed, waardoor het net lijkt alsof je een weekje in de zon was. 

HOE spray tan AANBRENGEN? 

De self tan water spray van de Action kun je makkelijk aanbrengen. Je kunt een paar keer sprayen in je handpalm en het vervolgens over je gezicht verspreiden. Liever een subtiele bruining? Meng het dan met een beetje dag- of nachtcrème. Op die manier kun je makkelijk doseren. Ook op de rest van je lichaam aanbrengen? Spray het daarvoor op het lichaamsdeel en smeer het goed uit. Liever iets bruiner? Dan gebruik je het nog een keer, tot je het gewenste resultaat hebt. 

Deze action spray tan KOPEN? 

Wil je dit product ook eens proberen? Koop het dan bij de Action. In de verpakking zit 150 ml aan self tan water van het merk The Beauty Dept. Je kunt dit product scoren voor maar €2,29. Dat is het proberen nog eens waard! 

Beeld: Action

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 103 views | 1 like