Home / Fashion / Nieuws /
Guillaume Henry ruilt mogelijk Carven in voor Nina Ricci

Guillaume Henry ruilt mogelijk Carven in voor Nina Ricci

Renée - 26-09-2014
Guillaume Henry ruilt mogelijk Carven in voor Nina Ricci

Volgens meerdere bronnen zal ontwerper Guillaume Henry het modehuis Carven verlaten en zal hij zijn intrede maken bij het modehuis Nina Ricci. Het is weer zover, designers verlaten hun vertrouwde stekkie en gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Guillaume Henry trapt mogelijk af, hij is een serieuze kandidaat voor de rol van creatief directeur bij Nina Ricci.

Tijdens Parijs Fashion Week wordt er hevig gespeculeerd over een mogelijke transfer. Guillaume Henry zou na vijf jaar als creative director het modehuis Carven verlaten. De ontwerper is een serieuze kandidaat voor creative director bij Nina Ricci. Op 12 september werd bekend dat de huidige ontwerper van Nina Ricci, Peter Copping, mogelijk aan de slag zal gaan bij Oscar de la Renta als creatief directeur. Iemand moet zijn rol vervolgens opvolgen en dat zou Guillaume Henry nog wel eens kunnen worden. De 82-jarige Oscar de la Renta zou al een tijdje op zoek zijn naar een opvolger, geheel gek klinkt het dus niet. Ook Simone Rocha is een mogelijke kandidaat voor de functie bij Nina Ricci. 

Voorzitter van Nina Ricci, Ralph Toledano, geeft geen commentaar op deze geruchten. Zelfs tijdens de SS15 show van Carven werd er niet gereageerd op de speculaties. Guillaume Henry zei backstage: "Ik ga hier nu absoluut niet op reageren. We zijn blij bij Carven en dat is het belangrijkste..." 

We houden je op de hoogte!

Beginbeeld: Mashnotes

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food