Home / Fashion / Nieuws /
Louis Vuitton lanceert tweejaarlijks tijdschrift The Book

Louis Vuitton lanceert tweejaarlijks tijdschrift The Book

Liora - 26-09-2014
Louis Vuitton lanceert tweejaarlijks tijdschrift The Book

Louis Vuitton showt op 1 oktober tijdens Paris Fashion Week niet alleen de nieuwste collectie voor lente/zomer 2015, ook komt het Franse modehuis met een eigen tijdschrift genaamd The Book. Vanaf dan zal het tijdschrift twee keer in het jaar verschijnen rond het Fashion Week seizoen. 

Alsof een van de grootste modehuizen van de wereld zijn, eigen modeboeken uitbrengen en binnenkort zelfs een eigen museum niet genoeg is, komt Louis Vuitton in oktober met een tweejaarlijks tijdschrift genaamd The Book. En met tijdschrift bedoelen we niet zomaar even een huis-aan-huis reclameblaadje, maar een prachtig tijdschrift van maar liefst 126 pagina's met editorials en mooie high end fotografie. 

The Book

Op de voorkant van de eerste editie prijkt de prachtige Franse actrice Charlotte Gainsbourg, een goede vriendin van Nicolas Ghesquière (de creatief directeur van Louis Vuitton). In het magazine The Book vind je onder andere een mooie shoot van mannenmode geschoten door fotograaf Peter Lindbergh, een interview met Franse actrice Catherine Deneuve en een achtergrond verhaal over de oudste Louis Vuitton Keepball bag. Louis Vuitton blijft natuurlijk Louis Vuitton, dus helaas kan niet iedereen zomaar even een abonnementje nemen op The Book. Het tijdschrift wordt in 11 talen uitgebracht en verstuurd naar geselecteerde Louis Vuitton-klanten. 

Beeld: Wwd.com
Bron: Wwd.com, Vogue.nl

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Reizen
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Weekendtip: serie Super Rich in Korea
10-05-2024 | Vera | 122 views | 5 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Budget ideeën om vandaag te doen met Moederdag
12-05-2024 | Vera | 98 views | 1 like