Home / Trends / Interieur /
Hebben: Opblaasbare tuinset van H&M Home

Hebben: Opblaasbare tuinset van H&M Home

Vera - 14-04-2023
Hebben: Opblaasbare tuinset van H&M Home

Eindelijk komen er weer mooie temperaturen en veel zon aan! Daar zijn we wel aan toe na zo’n regenachtige winter. Ben je nog op zoek naar wat leuke meubels of accessoires voor op jouw balkon of in de tuin? Dan hebben we goed nieuws: H&M Home heeft namelijk te leuke items online staan. 

H&M Home heeft ieder seizoen weer nieuwe accessoires en meubels: van mooie accessoires in de keuken tot de tofste dingen voor in de slaapkamer. Ook heeft H&M al jaren mooie decoratie en meubels voor in de tuin en op het balkon te koop. Ze zijn nu een samenwerking aangegaan met Mica Decoration en zij hebben waanzinnig tuinmeubilair ontworpen dat ook nog eens betaalbaar is. En hartstikke handig: het is opblaasbaar! 

Opblaasbare meubels

Zeker wanneer je weinig opbergruimte hebt zijn opblaasbare meubels handig om te hebben. Van opblaasbare loungestoelen voor €79,99 tot een opblaasbare poef voor €39,99. Ook is er een toffe matchende parasol die ook kan kantelen voor €99,00 verkrijgbaar. En dat allemaal in diverse mooie kleuren. Zo hebben ze deze items in de kleuren paars, oranje en groen te koop. Zo kun je zelf kijken wat er het mooiste bij jouw tuin of balkon past. 

H&M Korting 

Wil je graag producten bij H&M kopen met korting? Hou dan zeker onze kortingscodes in de gaten. Als er een nieuwe H&M kortingscode is plaatsen we 'm direct! 

Voor welke kleur ga jij? 

Beeld: H&M

 

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 118 views | 0 likes
Lifestyle / Food
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
7x Budget zomeractiviteiten voor een onvergetelijk...
18-07-2024 | Vera | 66 views | 0 likes