Deze frozen gin tonic met perzik is een heerlijke en fruitige variant op de klassieke gin tonic. Met zijn verfrissende smaak en fruitige twist is dit de perfecte drank voor een zomerse dag. De combinatie van bevroren perziken, gin en tonic water zorgt voor een verkoelende en verrukkelijke cocktail. Dus als je op zoek bent naar een nieuw drankje om van te genieten tijdens je volgende zomerfeest of gewoon om jezelf te verwennen, probeer dan zeker dit recept uit!
Leg de stukjes perzik op een groot bord en plaats ze in de vriezer. Laat ze minstens 2 uur bevriezen, zodat ze goed bevroren zijn.
Haal de bevroren perziken uit de vriezer en laat ze een paar minuten op kamertemperatuur ontdooien, zodat ze net iets zachter worden.
Doe de bevroren perzikstukjes in een blender of keukenmachine. Voeg de gin, verse citroensap en honing toe aan de blender. Blend het geheel op hoge snelheid tot een glad mengsel ontstaat. Voeg vervolgens een handvol ijsblokjes toe aan de blender en mix het kort nog even door.
Verdeel het mengsel over de glazen en top de glazen af met tonic. Roer het voorzichtig met een lepel door om alles goed te mengen.
Daarna ben je bijna klaar. Het enige wat je nog moet doen is de cocktails garneren met een vers muntblaadje. En daarna? Genieten maar!
Beeld: Shutterstock
Liefs, Vera