Home / Beauty / Nieuws /
KFC komt met lipstick die naar kip smaakt

KFC komt met lipstick die naar kip smaakt

Vera - 12-08-2020
KFC komt met lipstick die naar kip smaakt

Sta jij elk weekend weer in de rij bij KFC en eet je zo dat je het liefst de hele dag die geur om je heen hebt hangen? Lucky you, KFC brengt nu een kip lippenstift uit. Ja, je leest het goed. Deze lippenstift ruikt en proeft naar de beroemde kip van deze fastfood keten. 

Vorige week was het Lipstick Day en daarnaast ook nog eens in Engeland National Wing Day. Om die reden heeft KFC een felrode lipstick uitgebracht die naar kip smaakt. Daarna kun je ‘m ook gemakkelijk dragen tijdens je lekker jouw kippetje naar binnen werkt. KFC noemt deze lipstick niet voor niets ‘KFC proof’. Dat betekent dat hij na het eten van je kip nog steeds perfect zit. 

Toffe naam

De lipstick heeft de toepasselijke naam ‘Bucket Red 11’ gekregen. Helaas is de kans dat wij er eentje te pakken krijgen minimaal. Hij komt namelijk niet op de markt, maar is alleen te verkrijgen via loting wanneer je je inschrijft voor de KFC nieuwsbrief in Engeland. Helaas delen ze er ook maar 400 uit. 

Hopelijk snel in Nederland

Wij hopen in ieder geval dat KFC in Nederland ook eens zo’n tof product wil lanceren, want wij zijn inmiddels wel heel benieuwd geworden naar die lipstick. Want is er ooit een lipstick blijven zitten na het eten van een kip bucket van KFC? Wij denken van niet. 

Beeld: KFC

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 146 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 104 views | 7 likes