Dol op mozza? Check dan snel dit recept, want simpeler en lekkerder dan deze sandwich kan echt niet. Believe me. Dus heb je nog niks in huis gehaald voor je lunch vanmiddag? Hol dan snel naar de supermarkt om de ingrediënten voor dit heerlijke broodje mozzarella te halen!
Mozzarella is voor ons op de redactie nog steeds iets wat ons tijdens de lunch blijmaakt (ja, we zijn verwend). We proberen steeds nieuwe dingen uit, maar er blijft een combinatie die niet te overtreffen is: mozzarella met tomaat. Lekker op een vers broodje óf in het tostiapparaat. Als ik zou moeten kiezen tussen een patatje of een warme sandwich met mozzarella, dan zou ik voor het laatste gaan. Vandaar ook deze fashion food, eerlijk is eerlijk: hij ziet er goddelijk uit.
Ingrediënten
How to
Leg de tomaten in een ingevette pan en doe er een beetje olijfolie, zout, peper en balsamicoazijn bij. Doe ze daarna in een voorverwarmde oven (180 graden) en bak ze twaalf minuten. Leg een paar verse basilicumblaadjes op ieder sneetjes brood, voeg de plakjes tomaat toe, leg hier schijfjes mozzarella op en maak je tosti af met een sneetje brood.
Gril de sandwich op een paninimaker en wacht totdat mozzarella is gesmolten. En zoals de Italianen dat zo mooi kunnen zeggen, Buon appetito!
Bron: The Partial Ingredients
Liefs, Mariska