Home / Fashion / Nieuws /
Zo zou de wereld er uit zien als Karl Lagerfeld de koning was

Zo zou de wereld er uit zien als Karl Lagerfeld de koning was

Renée - 16-01-2015
Zo zou de wereld er uit zien als Karl Lagerfeld de koning was

Karl Lagerfeld is uitgeroepen tot held van de dag. In een interview werd aan de wereldberoemde designer gevraagd hoe de wereld er uit zou zien als hij de koning was. Zijn antwoorden zijn ronduit hilarisch! Zo zou de 81-jarige alleen uitkeringen willen voor goedgeklede mensen en is het de bedoeling dat Karl het hoofd van de modepolitie wordt. Daarnaast denkt de ontwerper ook aan serieuzere dingen...

Karl, oh Karl! De hoofdontwerper van Chanel en Fendi heeft een aantal controversiële uitspraken gedaan. In een interview werd hem namelijk gevraagd wat hij zou veranderen als hij de koning was. Dit nam de vader van kat Choupette behoorlijk serieus. "I would make myself head of the style police and we would fight fiercely against sloppiness," vertelt Karl Lagerfeld. Volgens de wereldberoemde designer maakt het namelijk niet uit hoe veel geld je te besteden hebt, je kunt er altijd goed uit zien. Karl zou zelfs uitkeringen vervangen door bonussen voor mensen die hun best doen om er goed uit te zien. Tsja, mode zit hem in het hart. 

Serieuze uitspraken

Karl bewijst daarnaast dat hij ook over ietwat belangrijke onderwerpen een mening heeft. Zo wil de ontwerper het vocabulaire van de mensheid uitbreiden. "Studying the dictionary should be compulsory", geeft Karl aan. "One page per day, like my mother made me do when I was little, with parents testing children in the evening." Ook moeten we twee tot drie talen spreken. Volgens de 81-jarige is dat essentieel, het opent deuren, je geest en voorkomt alzheimer. 

Het is niet de eerste keer dat Karl zijn modefrustraties uit. Zo heeft hij een hekel aan trainingsbroeken"Sweatpants are a sign of defeat. You lost control of your life so you bought some sweatpants." Held!

Beeld: Pinterest
Bron: Cosmopolitan

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Weekendtip: serie Super Rich in Korea
10-05-2024 | Ared | 76 views | 1 like
Beauty
placeholder image
Krijg een mooie gloed met deze budget spray tan
08-05-2024 | Ared | 16 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Hoe bereid je je goed voor op een meerdaags festiv...
06-05-2024 | Ared | 53 views | 3 likes