Home / Fashion / Nieuws /
Shopping time: de beste kortingscodes op een rijtje

Shopping time: de beste kortingscodes op een rijtje

Laurien - 30-12-2015
Shopping time: de beste kortingscodes op een rijtje

Het salaris is weer gestort, we hoeven niet meer op zoek naar sinterklaas- of kerstcadeautjes, dus we kunnen weer lekker voor onszelf gaan shoppen. En laat nu net de sale begonnen zijn in vele van onze favoriete webshops! We hebben de beste kortingscodes en sales voor je op een rijtje gezet, om het online snuffelen wat makkelijker te maken.

Deze dagen tussen kerst en oud en nieuw zijn perfect om je garderobe weer eens een boost te geven. De sale is namelijk begonnen in vele webshops en soms druppelen de nieuwe collecties zelfs al binnen. Check je kledingkast dus even om te zien wat er nog mist en installeer jezelf met een kop thee, een pak koekjes, een dekentje en je laptop op de bank voor een chille shopping spree.

De meeste webshops gooien rond deze tijd de party collecties en een groot deel van de wintercollecties in de sale en zo tik je toch nog even wat mooie items op de kop voor een klein prijsje. Editor Renée shopte al een mooie sjaal van kasjmier met een flinke korting, Andrea kocht zomerkleding met een huge korting voor haar reis naar Zuid-Afrika en mijn oog viel op een fijne sweater. Met welke sale items vul jij je garderobe aan?

Shoppen maar!

Kleding shop je met hoge kortingen in de sale bij onder andere online warenhuis wehkamp, het Scandinavische VILA en Vero Moda, Mango heeft maar liefst tot 70% korting, Topshop en ASOS tot 50% en bij de Bijenkorf zijn de kortingen inmiddels verhoogd. Esprit heeft zelfs een kortingscode voor de nieuwe collectie (!),

De leukste spullen voor in huis koop je natuurlijk bij HEMA waar je tot wel 70% korting ontvangt en ook bij Bol.com is de sale in volle gang. Make-up, huidverzorging en parfum shop je nu extra voordelig bij ICI Paris XL en Drogisterij.net en lingerie bij onze favoriet Hunkemöller.

Bekijk de rest van alle kortingscodes en kortingsacties op onze Kortingscodepagina zodat je nooit meer zonder korting hoeft te shoppen.

Beginbeeld: Pinterest

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Weekendtip: serie Super Rich in Korea
10-05-2024 | Ared | 70 views | 1 like
Beauty
placeholder image
Krijg een mooie gloed met deze budget spray tan
08-05-2024 | Ared | 15 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Hoe bereid je je goed voor op een meerdaags festiv...
06-05-2024 | Ared | 48 views | 3 likes