Home / Fashion / Nieuws /
Modeblogger Anna Nooshin ontwerpt leren jassen voor Goosecraft

Modeblogger Anna Nooshin ontwerpt leren jassen voor Goosecraft

Renée - 25-09-2014
Modeblogger Anna Nooshin ontwerpt leren jassen voor Goosecraft

Anna Nooshin, bekend van NSMBL.nl, lanceerde vorige week haar zelf ontworpen collectie in samenwerking met het ledermerk Goosecraft. De collectie bestaat uit drie leren jackets: een stoer jacket, een klassiek biker jacket en een vrouwelijke jas met een hoge kraag. 

De Nederlandse/ Iraanse modeblogger Anna Nooshin is oprichter van het succesvolle NSMBL.nl en werd gevraagd om een capsule collectie te ontwerpen voor Goosecraft. In samenwerking met het merk creëerde ze drie toffe leren jackets, die vorige week officieel werden gelanceerd in de Amsterdamse winkel Raak aan de Leidsestraat. "We hebben meer dan een jaar aan dit project gewerkt. Ik kan niet wachten het resultaat te tonen," aldus Anna.

De modeblogger liet zich inspireren door de minimalistische stijl en wilde krachtige jackets samenstellen die je garderobe afmaken en vervolgens je leven lang meegaan. Bij deze capsule collectie kun je denken aan de klassieke, tijdloze feeling van de jaren negentig. Like!

Anna Nooshin vertelt: "Goede basics kunnen elke outfit afmaken en dat is zeker het geval met deze gelimiteerde jackets. De visie van tijdloze mode inspireerde mij om de jassen te vernoemen naar sterke vrouwen. Elk model is representatief voor een andere type vrouw, genaamd Jane, Dylan en Phoenix. Deze jackets vormen samen een ultiem tijdloos trio waarmee elke garderobe meteen een boost krijgt. Ik heb hierbij heel erg gekeken naar de wensen van verschillende vrouwen, zodat er voor ieder wat wils is. Zo ontwierpen we samen een stoer jacket, een perfect klassiek biker jacket en een ultra vrouwelijk jacket met een hoge kraag."  


Phoenix jacket


Dylan jacket


Jane jacket

Net zo enthousiast als wij? De collectie is online verkrijgbaar en in verschillende Goosecraft filialen. De prijzen variëren tussen de 279 en 299 euro. Shopze!

Beeld: Nu.nl

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Weekendtip: serie Super Rich in Korea
10-05-2024 | Ared | 98 views | 2 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Budget ideeën om vandaag te doen met Moederdag
12-05-2024 | Ared | 74 views | 0 likes
Beauty
placeholder image
Krijg een mooie gloed met deze budget spray tan
08-05-2024 | Ared | 24 views | 0 likes