Home / Beauty / Nieuws /
Moroccanoil lanceert Color Complete

Moroccanoil lanceert Color Complete

Bianca - 19-10-2018
Moroccanoil lanceert Color Complete

Moroccanoil introduceerde deze week een compleet nieuwe collectie haarverzorging, die helemaal gericht is op kleurbehoud van geverfd haar, en wij waren erbij!! Moroccanoil zet met de collectie Color Complete de eerste stap in het kleuruniversum met een revolutionaire 360° graden aanpak wat betreft kleurverzorging. 

Color Complete omvat een complete routine van producten, zowel voor salonbehandling als voor thuisgebruik. Hiermee pakt Moroccanoil kleurdegradatie, kleurveranderingen en kleurvervaging aan. Geïnteresseerd? Lees maar mee.

Color Complete

“Het is een bijzonder moment voor het merk om nu het kleurverzorgingsegment te betreden met deze baanbrekende technologieën, in het bijzonder nu we dit jaar ons 10-jarig bestaan vieren,” aldus Moroccanoil medeoprichter Carmen Tal. “Met dank aan de Moroccanoil Color Complete is de tijd dat je moest kiezen tussen enerzijds gezond haar en anderzijds een intense, levendige kleur eindelijk verleden tijd!”

In de salon

De Color Complete behandeling begint in de salon met de zogenaamde Chromatechservice (de Post en Prime, zie bovenstaande foto) en gaat in je eigen badkamer verder met verzorgingslijn voor thuis.

Verzorgingslijn voor thuis

De Color Complete shampoo (€ 29,80/250ml) en de Color Complete conditioner (€ 29,80/250ml) zijn ontwikkeld voor thuisgebruik. Ze beschermen de conditie van het haar en zorgen voor een herstellende werking. De Protect & Preventspray (€ 33,90/160ml) is een luchtig product dat je op vochtig haar sprayt; het werkt als een beschamend schild tegen allerlei schadelijke invloeden zoals de hitte van je föhn en stijltang

Het was een gezellige middag en de salon waar de presentatie werd gegeven The Color op de Haarlemmerdijk stond vol met redacteuren en influencers. Alle meiden konden niet wachten met het uitproberen van Color Complete. Ben jij ook benieuwd? Lees hieronder waar deze nieuwe haarvezorgingslijn te koop is. 

Mocht je benieuwd zijn, dan kun je hier kijken voor een salon bij jou in de buurt die werkt met deze Moroccanoil Color Complete producten. Morcoccanoil Color Complete is verkrijgbaar bij geselecteerde kapsalons, geselecteerde filialen van De Bijenkorf en op moroccanoil.com/nl. Bekijk de video hieronder voor meer informatie over Color Complete: 

Video: Moroccanoil

Gebruik jij producten die speciaal ontwikkeld zijn voor gekleurd haar?

Liefs, Bianca

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Weekendtip: serie Super Rich in Korea
10-05-2024 | Ared | 113 views | 3 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Budget ideeën om vandaag te doen met Moederdag
12-05-2024 | Ared | 91 views | 1 like
Beauty
placeholder image
Krijg een mooie gloed met deze budget spray tan
08-05-2024 | Ared | 41 views | 0 likes