Home / Trends / Interieur /
De leukste kaarsen trends van 2023 

De leukste kaarsen trends van 2023 

Vera - 14-02-2023
De leukste kaarsen trends van 2023 

Kaarsen zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Met het toevoegen van kaarsen aan de inrichting van je huis, creëren je een gezellige en huiselijke sfeer. Een sfeer die we zeker in de herfst en winter kunnen gebruiken. Zelfs zonder het aansteken van kaarsen staan ze al mooi in je huis. Benieuwd naar de leukste kaarsen trends van 2023? Check ze hieronder!

Dip dye kaarsen 

Deze kaarsen zijn misschien wel de leukste kaarsen van dit moment. Bij dip dye kaarsen worden verschillende kleuren met elkaar gemengd. Denk aan verschillende felle neon-kleuren kaarsen of juist zachte pasteltinten. Zet ze in opvallende kandelaars en ze zijn de eyecatcher van je interieur. 

Bubbelkaars 

Ben je op zoek naar iets anders dan een standaard kaars? Ga dan voor een bubbelkaars. Zo’n bubbelkaars is één van de hipste kaarsen van nu en dat is mede te danken aan de ronde vormen van de kaars. Een bubbelkaars is leuk te combineren met bubbelkaarsen in verschillende groottes en kleuren. Ook kun je ze combineren met andere soorten kaarsen. 

Knoopkaars

Een knoopkaars is een minimalistische, maar populaire kaars en is ook zeker een musthave voor je interieur. Je kunt kiezen voor een eenvoudige knoopkaars, maar ook eentje die lijkt op een bol geknoopt touw. Knoopkaarsen zijn veelal verkrijgbaar in zachte pastelkleuren zoals lichtblauw, beige, lichtroze en lichtgroen. 

Geurkaarsen

Dol op lekkere geurtjes in huis? Dan word je vast blij van een geurkaars. Geurkaarsen zijn er in alle geuren, vormen en kleuren verkrijgbaar. Zo kun je in de herfst en winter voor een lekkere geur als appel en kaneel gaan. Liever een neutrale geur? Kies dan voor een cotton of vanille geur. Geurkaarsen zijn te koop in de vorm van stompkaarsen, maar ook kaarsen gegoten in een glas.

Gedraaide kaarsen 

Heb je al eens gedraaide kaarsen, ook wel swirl kaarsen genoemd, gezien in een interieur? Deze kaarsen zijn weer eens wat anders dan anders. Bij deze gedraaide kaarsen heb je verschillende varianten. Zo heb je kaarsen die helemaal gedraaid zijn: van onder naar boven toe. Ook heb je kaarsen die rechte stukken en gedraaide stukken hebben. Deze kaarsen zijn in alle kleuren verkrijgbaar: van felle kleuren tot pastel kleuren. 

Druipkaarsen

Een druipkaars is ook leuk om te hebben, zeker op je eet- of salontafel. Zet een druipkaars in een fles, zoals een wijnfles, en zet de kaars aan. Wil je graag kaarsenwas rondom de fles krijgen? Steek dan de kaars een aantal keer voor een langere tijd aan.

Beeld: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Love & Life
Lifestyle / Reizen
placeholder image
Wil je op een avontuurlijke vakantie? 5x leuke ple...
21-06-2024 | Vera | 41 views | 0 likes
Lifestyle / Food
placeholder image
Vegan lemon bars: verfrissend en gezond
15-06-2024 | Vera | 100 views | 1 like