Home / Lifestyle / Nieuws /
Kourtney Kardashian is bevallen op een bijzondere dag

Kourtney Kardashian is bevallen op een bijzondere dag

Renée - 15-12-2014
Kourtney Kardashian is bevallen op een bijzondere dag

Yay, dit weekend werden de beschuitjes met blauwe muisjes weer uitgedeeld bij de Kardashians. Kourtney is namelijk bevallen van haar derde kindje, congrats Kourt & Scott! De realityster bracht op de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 december een zoontje op de wereld. En dit is wel een hele bijzondere dag. Op deze dag is er namelijk nog iemand jarig in huize Kardashian-Disick. 

Kourtney Kardashian en Scott Disick bevinden zich wederom op een grote roze wolk. Het stel verwelkomt hun derde kindje en is blijer dan ooit om de beschuit met blauwe muisjes uit te delen. Negen maanden moesten we wachten op de baby van de best geklede Kardashian. Kourtney weet namelijk na drie zwangerschappen als geen ander hoe ze op de juiste manier voor de dag moet komen. Elke dag weer spotten we de reality ster in de mooiste outfits én haar ronde buik. Thumbs up! 

Big brother Mason

Dit weekend was het dan eindelijk zover, het zoontje van Kourtney en Scott is op de wereld gezet. Kourtney is bevallen van een gezonde zoon op de verjaardag van haar eerste zoon. Wait what?! Jep, het derde kindje van het stel is geboren op de verjaardag van de nu 5-jarige Mason. De grote broer vierde zijn verjaardag in stijl en ging samen met tante Kim, zusje Penelope en nichtje North naar de Disney on Ice show én werd voor de tweede keer broer #cutealert.

De naam van de nieuwe Kardashian-Disick aanwinst is nog niet bekend en ook op de foto's zullen we nog even moeten wachten. We'll keep you updated! 

Beeld: Pinterest

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 126 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 97 views | 7 likes