Home / Lifestyle / Nieuws /
Fifty Shades of Grey teast met preview vervolgfilms

Fifty Shades of Grey teast met preview vervolgfilms

Laurien - 24-04-2015
Fifty Shades of Grey teast met preview vervolgfilms

We zijn nog niet eens uitgepraat over Christian en Anastasia in deel een van de Fifty Shades of Grey trilogie of de makers van de film teasen ons alweer met een sneak peek van beide (!) vervolgfilms. Bekijk de trailer, die helaas korter duurt dan we hadden gehoopt, hieronder.

Het hoge woord is eruit: the fantasy continues, zo wordt er geteast in de sneak preview die je hieronder kunt bekijken. Er komt een vervolg op Fifty Shades of Grey. En nog een! De makers maakten namelijk bekend dat Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed uitkomen in februari 2017 en februari 2018, waarschijnlijk net als dit jaar rond Valentijnsdag. Helaas duurt dit nog even, maar tot die tijd worden we warm gehouden met onderstaande teaser en we verwachten dat er nog vele zullen volgen.

Zowel Jamie Dornan als Dakota Johson zullen als hun personages Christian Grey en Anastasia Steele te zien zijn in de vervolgfilms. Op bovenstaande zwart/wit foto is te zien dat Christian Grey een sexy masker op doet en de teaser... die moet je zelf maar even bekijken!

Bron: Fifty Shades of Grey Facebook pagina

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 127 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 101 views | 7 likes