Home / Fashion / Nieuws /
Yay! The Hills maakt een comeback met een nieuwe serie

Yay! The Hills maakt een comeback met een nieuwe serie

Anne - 01-06-2016
Yay! The Hills maakt een comeback met een nieuwe serie

Gisteren was het dan zover: het was alweer 10 jaar geleden dat de allereerste aflevering van The Hills werd uitgezonden. Het voelt totaal niet als tien jaar geleden, aangezien ik de afleveringen nog kan dromen. The Hills was super populair en iedereen keek het, waardoor we vaak genoeg gesprekken hadden over deze realityserie. De life struggles van deze acteurs werden schaamteloos gefilmd en wij keken maar al te graag!

In de loop van de jaren hebben we heel veel levenslessen geleerd van The Hills. Zelf was ik altijd jaloers op Lauren Conrad die, zelfs als ze net uit bed kwam, er altijd geweldig uitzag. Ik weet nog heel goed dat het schattige vlechtje van Lauren Conrad helemaal een hype was bij ons op de middelbare school en dat iedereen ermee rond liep. Hoe erg vonden we het dan ook dat The Hills er ineens mee stopte en dat we het zonder deze geweldige serie moesten doen. Na lang wachten is er eindelijk goed nieuws: The Hills komt terug!

that was then, this is now

Om de 10e verjaardag van The Hills te vieren, keert Lauren Conrad terug naar MTV.  Op haar blog vertelt Lauren dat ze, speciaal voor het jubileumjaar, voor alle fans een nieuw programma zal opnemen die geheel in het teken staat van The Hills. In 'The Hills: That Was Then, This Is Now', neemt ze de kijker mee in haar dagelijkse leven en vertelt ze hoe het was om elke dag gevolgd te worden door camera's. Nog beter, ze zal zelfs een aantal dirty secrets onthullen.  De serie zal op 2 augustus om 22:00 uit worden gezonden op MTV en zal later dit jaar ook in Nederland verschijnen. So exciting!

Beginbeeld: Helga Esteb, Shutterstock
Bron: Lauren Conrad

Liefs, Anne

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 130 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 101 views | 7 likes