Home / Fashion / Nieuws /
Victoria's Secret komt naar Amsterdam!

Victoria's Secret komt naar Amsterdam!

Liora - 08-06-2015
Victoria's Secret komt naar Amsterdam!

Finally! Eindelijk opent er in Amsterdam een Victoria's Secret-winkel. Natuurlijk was er al een te vinden op Schiphol, maar om nou telkens daar naartoe te gaan om je lingerie te shoppen... De Victoria's Secret store zal te vinden zijn in de nieuwe winkelpassage op station Amsterdam Centraal. Dat wordt dus gelijk shoppen als je met de trein een shoptripje naar Amsterdam gepland hebt! 

Hooray! Het heeft eindeloos geduurd, maar eindelijk heeft Amsterdam binnenkort een eigen Victoria's Secret-winkel. De winkel wordt, net zoals op Schiphol, een store met accessoires, beautyproducten en natuurlijk lingerie. Wij duimen dat er ook swimwear te vinden is! De locatie van de winkel zal je misschien verbazen, je vindt 'em namelijk op station Amsterdam Centraal in de nieuwe winkelpassage tussen de uitgang van Amsterdam Centrum en de IJzijde uitgang. 

Amsterdam Centraal shopping walhalla? 

Eerder lieten we je al weten dat station Amsterdam Centraal zich langzaam aan het ontwikkelen is als shopping walhalla en de komst van de Victoria's Secret store is zeker niet het enige wat er te vinden zal zijn op het station. Sinds kort zijn er een Sissy-Boy, Lush en een Rituals winkel geopend en kun je wat eten en drinken bij Wagamama, Starbucks of bij een limonadebar. Later zullen er naast Victoria's Secret ook Swarovski, KIKO, The Chocolate Company en Le Clair openen. Wanneer deze precies openen is nog niet bekend, maar we houden het voor je in de gaten.  

Beeld: Pinterest
Bron: Noordhollandsdagblad.nl

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 119 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 86 views | 6 likes