Home / Fashion / Nieuws /
Victoria Beckham verkoopt haar Spice Girls outfits

Victoria Beckham verkoopt haar Spice Girls outfits

Renée - 05-08-2014
Victoria Beckham verkoopt haar Spice Girls outfits

Altijd al in de populaire zwarte crop top, sequin jurk of old school trainingsbroek van Posh Spice willen lopen? Dat kan! Victoria Beckham, ooit onderdeel van de populairste meiden popgroep van de wereld, verkoopt een deel van haar garderobe voor een goed doel. En daar zitten tevens items bij die ze tijdens de Spice Girls-periode heeft gedragen. Let's go Spicy! 

Geboren in de nineties? Dan ben jij ongetwijfeld fan geweest van de Spice Girls. De populaire meidengroep veroverde binnen no time de hele wereld en liet talloze meiden opgroeien met hun muziek. Victoria Beckham besluit een deel van haar garderobe te verkopen, waaronder outfits die ze in haar Spice Girls-periode met liefde heeft gedragen. De Britse ontwerpster verkoopt maar liefst zeshonderd kledingstukken uit haar eigen kledingkast via de webwinkel The Outnet, van 20 tot en met 25 augustus. De opbrengst gaat naar mothers2mothers, een organisatie die zich inzet voor moeders met HIV. 

''Ik moest erg lachen toen ik mijn garderobe doorzocht, ik heb zoveel goede herinneringen aan deze kledingstukken. De meeste kledingstukken zijn voor mij ontworpen door heel getalenteerde ontwerpers en ik heb ze altijd met plezier gedragen,'' zegt Beckham.

De ex- Spice Girl verkoopt tevens items die ze droeg tijdens feesten en op de rode loper. Daarnaast worden de tien mooiste en meest bijzondere stukken geveild aan de hoogste bieder. Denk aan de witte jurk van het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana, die Beckham droeg tijdens de MTV Video Music Awards in 2003. 
 

Victoria en David Beckham tijdens de MTV Video Music Awards in 2003. 

Beeld: Thinkcontra
Bron: Nu.nl

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 126 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 97 views | 7 likes