Home / Fashion / Nieuws /
Tommy Hilfiger ontwerpt een hebberigmakende rock-n-roll capsulecollectie

Tommy Hilfiger ontwerpt een hebberigmakende rock-n-roll capsulecollectie

Andrea - 02-03-2015
Tommy Hilfiger ontwerpt een hebberigmakende rock-n-roll capsulecollectie

Preppy move over: rock-n-roll is de nieuwe Tommy Hilfiger look. Het merk dat normaal gesproken klassiek en stijlvol ademt, heeft namelijk een opvallend verrassende look gekozen voor haar nieuwe capsulecollectie. De People’s Place Originals collectie die eerder deze maand gelanceerd is, toont namelijk een rauwe en rock-n-roll feel die wij niet gewend zijn van Tommy Hilfiger. Maar dat maakt deze collectie niet minder leuk! Kijk je mee?

De capsulecollectie is geïnspireerd op de eerste New Yorkse winkel van Tommy Hilfiger. Deze was gevestigd in Elmira New York en was in de jaren 70, zo beschrijft de oprichter zelf, "one of the coolest hangouts". En dat is terug te zien in de People’s Place Originals collectie. Je spot namelijk hele gave tops die direct doen denken aan jaren 70 rock-n-roll artiesten. Veel van de T-shirts en sleeveless tops zijn versierd met originele albumcovers uit de jaren 70 en passen perfect bij een edgy look voor deze zomer. Naast deze ontzettend toffe tops bevat de collectie highwaisted jeansshorts en ook is er een hebberigmakkend jeans vest te bewonderen in de collectie.

Shop People’s Place Originals

Met het voorjaar om de hoek kunnen wij wel een stapel tops gebruiken en een heleboel exemplaren uit deze collectie komen zeker in aanmerking! Lekker makkelijk te stylen en oh-zo nonchalant! Ben je benieuwd? Check hieronder de nieuwste collectie. En wil je de gelijk al shoppen? De Tommy Hilfiger webshop heeft de collectie al voor je klaarstaan. De prijzen van de tops variëren van €39,90 tot €49,90 en het jeansvest en de shorts zijn te koop voor €99,90. Happy shopping!

Beeld: Tommy Hilfiger

Liefs, Andrea

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes