Home / Fashion / Nieuws /
HEMA X Vicktor&Rolf limited edition T-shirt voor maar €10

HEMA X Vicktor&Rolf limited edition T-shirt voor maar €10

Bianca - 18-07-2019
HEMA X Vicktor&Rolf limited edition T-shirt voor maar €10

Leuk nieuws voor de Viktor&Rolf fans. HEMA heeft samen met de bekende modeontwerpers Viktor&Rolf, speciaal voor Pride week een T-shirt ontworpen. De T-shirts zijn in een limited edition verkrijgbaar in tien Amsterdamse HEMA filialen en online. Shop jouw T-Shirt direct hier voordat ze uitverkocht zijn!

Hou jij van vrolijk gekleurde T-shirts en ben je weg van de stijl van Victor&Rolf? Dan is dit een leuk nieuwtje voor jou. Je kunt nu namelijk bij HEMA Victor&Rolf T-shirts scoren. Het zijn T-shirts met daarop de tekst “Love is For Everyone”. De letters zijn in de kleuren van de regenboog en het T-shirt is gesigneerd door Viktor&Rolf. ‘’Door samen te werken met HEMA tijdens Pride, bereiken wij een heel groot deel van Nederland met een belangrijke boodschap; Love is for everyone," aldus Viktor&Rolf.

Verkrijgbaar in 10 filialen en online

De limited edition Pride t-shirts zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in tien Amsterdamse filialen en online te bestellen. De T-shirts vind je in verschillende maten, in regular fit en slim fit, en zijn €10,00 per stuk. Wees er snel bij want op = op!

Beeld: HEMA.nl

Liefs, Bianca

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 116 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 85 views | 6 likes