Home / Fashion / Nieuws /
Gaan Kendall en Kylie Jenner een Topshop collectie ontwerpen?

Gaan Kendall en Kylie Jenner een Topshop collectie ontwerpen?

Liora - 30-01-2015
Gaan Kendall en Kylie Jenner een Topshop collectie ontwerpen?

Het lijkt erop dat de Jenner-zusjes Kendall en Kylie hun halfzusjes Kim, Kourtney en Khloe Kardashian achterna gaan. De oh zo populaire realitysterren en jongste Kardashian telgen zijn als we de geruchten moeten geloven 'in talks' met Topshop om een collectie te gaan ontwerpen voor de Britse modeketen. Een dikke deal die de zusjes twee miljoen pond oplevert!

Naar verluidt zou Topshop dolgraag samen willen werken met Kendall en Kylie Jenner. Als de samenwerking door gaat is het de bedoeling dat de Jenner-zusjes een eigen collectie gaan ontwerpen voor Topshop. “Kendall and Kylie have become hugely influential in the fashion world, so it's no wonder Topshop wants to work with them. They have a massive fan base of young girls and a reach of tens of millions on social media. Talks are ongoing, but the family are really keen to work with Topshop, who will give the brand a huge push this summer", vertelt een bron aan The Sun. 

Dat Kendall en Kylie fan zijn van Topshop is duidelijk. Tijdens de Topshop Unique show van Autumn/Winter 2014 zat Kendall front row en enige tijd later spotten we Kendall op het Met Ball 2014 met een galajurk van Topshop op de rode loper! Het 19-jarige model zou Sir Philip Green, de eigenaar van Topshop, vorig jaar hebben ontmoet op The British Fashion Awards. Toen is het idee over een samenwerking tussen Topshop en de Jenner-zusjes ontstaan. Maar we juichen nog niet te vroeg, want de samenwerking is nog niet rond. Eerst moet Topshop nog met 'mom-manager' Kris Jenner om de tafel, want het bedrag wat de zusjes voor de deal zouden krijgen is geen kattenpis, lees twee miljoen pond!


Kendall in haar Topshop-jurk op het Met Ball 2014

Bron: Mtv.nl
Beeld: Pinterest

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 116 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 85 views | 6 likes