Home / Fashion / Nieuws /
Beckhams hebben de meest stijlvolle kinderen

Beckhams hebben de meest stijlvolle kinderen

Liora - 08-04-2014
Beckhams hebben de meest stijlvolle kinderen

Hoe kan het ook anders? Bij de Beckham familie zit fashion sense duidelijk in het bloed. Wat wil je met een fashionable vader en mode ontwerpster als moeder? Dan is het niet gek dat de Beckham kinderen uitgekozen zijn tot meest stijlvol celeb kroost. 

Harper Beckham blijkt niet alleen het meest stijlvolle kind van de Beckham familie, maar ook ter wereld. Zij siert de eerste plek van de top tien meest stijlvolle en modieuze kinderen. Dit blijkt uit een Britse enquête. De kleine Harper mag dan twee jaar oud zijn, haar kast is ruimschoots voorzien van luxe designer labels. Op de tweede plek staat de 11-jarige Brooklyn Beckham. De mini-me van David stond vorig jaar model voor de Burberry kindercampagne. De derde plek wordt ingenomen door de oudste telg: de vijftienjarige Romeo Beckham


Harper Beckham in de armen van mama Victoria (links) en Harper gekleed in schattig wit jurkje en top knot op schoot bij papa naast Anna Wintour (rechts). 

Fashion familie

Het is niet gek dat de drie Beckham kids de top drie van deze lijst innemen. Moeder Victoria Beckham staat bekend om haar on point outfits en is bovendien zelf kledingontwerpster van haar eigen gelijknamige label. Vader David staat bekend als een van de meest fashionable mannen van de wereld en heeft regelmatig samenwerkingen gedaan met winkels en merken, zoals de onderbroekenlijn van H&M. Gisteren maakte David Beckham bekend dat hij wellicht zijn eigen kledinglijn wil beginnen. 

Top 10 little fashionista's

Naast de Beckhams zijn er natuurlijk nog veel meer fashionable celebrity kinderen. Zo werd de rest van de lijst onder andere aangevuld door Suri Cruise (dochter van Katy Holmes en Tom Cruise), Willow Smith (dochter van Will Smith), Blue Ivy (dochter van Beyonce en Jay-Z) en Maddox en Shiloh, de twee kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt. Cute! Welk celebrity kroost vind jij het beste gekleed?

Beeld & bron: Dailymail.co.uk

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes