Home / Beauty / Nieuws /
Burberry komt met huidverzorgingslijn

Burberry komt met huidverzorgingslijn

Liora - 22-05-2014
Burberry komt met huidverzorgingslijn

Burberry heeft aangekondigd in 2015 een eigen huidverzorgingslijn te gaan starten. Het Engelse modehuis hoopt met huidverzorgingsproducten in de top tien te komen van meest populaire huidverzorgingsmerken. 

Het is eigenlijk zo ongeveer het enige wat Burberry nog niet had. Naast kleding, make-up, accessoires en parfum wil het Engelse modehuis in 2015 eigen huidverzorgingsproducten op de markt gaan brengen. Alsof dat nog niet genoeg is, wil Burberry ook nog eens cosmeticawinkels gaan openen in Azië.

Multitasking

Het lijkt er op dat Burberry de 'bezigheids bug' te pakken heeft. In september lanceert het merk een nieuwe parfum speciaal voor jonge vrouwen. Daar bovenop komt ook nog eens de aankondiging van een huidverzorgingslijn ter aanvulling van het beauty assortiment én is Burberry van plan om meerdere cosmeticafilialen te openen in Azië. Burberry is unstopable! De huidverzorginslijn moet ervoor zorgen dat de omzet van Burberry beauty meer opgekrikt wordt. Beautyfanaten zijn namelijk vaak trouw aan hun huidproducten en hierdoor is meer dan de helft van cosmeticaomzet toe te wijden aan huidverzorging. 

Grote ambities 

Het Engelse modehuis pakt het groots aan en is op dit moment in gesprek met verschillende deskundige partijen om de huidverzorgingslijn te gaan ontwikkelen. Het bekende merk wil namelijk niet zomaar een huidverzorgingsproduct. Burberry heeft ambities om in de top tien van meest populaire huidverzorgingsmerken te komen. 

Beeld: Pinterest
Bron. Nu.nl

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Trends
Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 144 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 102 views | 7 likes