Home / Lifestyle / Nieuws /
Selena Gomez gaat poedelnaakt voor haar nieuwe album

Selena Gomez gaat poedelnaakt voor haar nieuwe album

Liora - 09-09-2015
Selena Gomez gaat poedelnaakt voor haar nieuwe album

Well, hello! De celeb waarvan we nooit zouden verwachten een naaktshoot te doen, is zowaar uit de kleren gegeaan. Selena Gomez plaatste een prachtige naaktfoto op Instagram ter promotie van haar nieuwe album Revival en, in tegenstelling tot andere celebs, gaat Selena naakt met smaak. Bekijk de prachtige naaktfoto van Selena hieronder.

"This is my... Revival 10.9", teast Selena Gomez fans op haar Instagram. De zangeres/actrice is een tijdje under the radar geweest, maar is hard bezig met een comeback. Zowel op het gebied van muziek als acteren. En die comeback heeft ze heel goed gepland, want hoe kun je nou beter aandacht krijgen voor je nieuwe album dan met een goede naaktfoto op je social media? Selena flikte het! 

Revival

Gisteren plaatste Selena eerst een cryptische tekst (zie hieronder), waar ze fans mee teaste om een uur later te volgen met een enorme knaller: een zwartwit naaktfoto. Toegegeven, je ziet niks, maar van de voormalig Disney-ster zijn we dit niet gewend. Selena is zeker geen Disney-kid meer! De foto ging gepaard met het bijschrift: "Revival 10.9", wat slaat op haar album dat uitkomt op 9 oktober. Revival betekent herleving en dus is de nude pic zeker toepasselijk voor haar nieuwe album. Wij vinden het in ieder geval een prachtige smaakvolle foto. Bekijk de naaktfoto van Selena hieronder. Wat vind jij van de foto? 




Beeld: Instagram @selenagomez

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food