
Dat we een grote liefde hebben (heel groot zelfs) voor chocola en Nutella is nu wel duidelijk. We houden naast deze dingen ook ontzettend veel van taart. In alle soorten, maten, smaken. Alles gaat er wel in. En ook deze lekkere Nutella cheesecake met rocky road topping gaat er zeker in. Nog een positief puntje aan deze taart: hij hoeft niet eens in de oven! We hebben hier dit fantastische recept voor je.
Wat heb je nodig?
- 400 gram Nutella
- 500 gram Monchou
- 100 gram poedersuiker
- 10 el boter
- 375 gram koekjes naar keuze (laag van 1 centimeter)
Hoe fix je het?
- Sla de koekjes kapot met een deegroller en smelt ondertussen de boter.
- Meng de boter door de verkruimelde koek.
- Doe dit mengel in een springvorm (doe wel bakpapier op de bodem!) en druk het stevig aan. Zet het vervolgens in de koelkast om het op te laten stijven.
- Meng daarna de monchou en de poedersuiker en voeg daar vervolgens de Nutella aan toe.
- Haal de springvorm uit de koelkast en verdeel het mengsel over de koekbodem.
- Zet daarna de cheesecake twee uur in de koelkast.
- Als topping kun je er nog hazelnoten, amandelschaafsel of fruit opleggen.
Enjoy!
Beelden: Shutterstock
Bron: Allesmetnutella.nl
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF