Home / Lifestyle / Nieuws /
Photoshop fail: een-benig meisje in Urban Outfitters nieuwsbrief

Photoshop fail: een-benig meisje in Urban Outfitters nieuwsbrief

Laurien - 31-10-2014
Photoshop fail: een-benig meisje in Urban Outfitters nieuwsbrief

Soms krijgen we een foto te zien waarna je even een paar keer met je ogen moet knipperen om te begrijpen wat je nu eigenlijk ziet. Zo ook met deze afbeelding uit een nieuwbrief van een van onze favoriete shops Urban Outfitters. Hoe langer we ernaar kijken, hoe vreemder de foto wordt.
 

Al eerder kwamen photoshop fails voorbij van modellen met een alien arm, vrouwen uit de Miss World verkiezing die eruit zagen als poppen en de Chanel advertentie waarbij het model een nek zo lang als die van een giraffe heeft gekregen. Dit keer was een designer iets te enthousiast met het been van een Urban Outfitters model.

Een-benig Urban Outfitters model

Zoals je op de foto kunt zien, prijst het model warme vesten van Urban Outfitters aan terwijl ze tegen de muur leunt. Niets mis mee op het eerste gezicht, totdat je beter kijkt naar haar been. Dat been, wat op een behoorlijk rare plek haar lichaam uit lijkt te komen. En wat is er gebeurd met haar andere been? Als je wat langer naar de foto kijkt, lijkt haar enige been ook nog eens enorm.

Bekijk de foto hieronder en oordeel zelf: photoshop fail of niet? Laat je reactie achter in de comments en maak kans op een giftcard ter waarde van €25 om uit te geven bij een (web)shop naar keuze.

Bron: psdisasters

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food