Home / Beauty / Nieuws /
Dubbele photoshop fail: Chanel geeft model giraffennek

Dubbele photoshop fail: Chanel geeft model giraffennek

Laurien - 07-07-2014
Dubbele photoshop fail: Chanel geeft model giraffennek

Ai, dan denk je een mooie campagne te maken over horloges, steelt de nek van het model de show! Het overkwam Chanel. Het model droeg in de advertentie meerdere horloges om de pols en leunde met haar hoofd op haar hand. Helaas was er door deze pose iets meer aandacht voor de nek dan voor de horloges. 

De Chanel campagne is niet nieuw, want hij dateert alweer uit april 2014. Toen werd de foto (zie hieronder) op de Chanel Facebook-pagina gezet. Na enige tijd stroomden de reacties van Facebook-fans binnen. Zo zei eentje: "The neck caught my attention first more than the watch". Niet gek, want de nek van het model is behoorlijk uitgerekt tot een onnatuurlijk lengte. De campagne gaat nu in de rondte als het Chanel-model met de giraffennek. Wat vind jij? 

Nog een photoshop fail 

Je zou denken dat Chanel leert van haar fouten, maar nee. Ze gaan nog even vrolijk door, want er is nog een campagne waarbij de nek van het model er wel erg apart uit ziet. Misschien is het hetzelfde model en heeft ze gewoon een onnatuurlijk lange nek? In de campagne voor de Chanel Perfection Lumière Velvet foundation (zie hieronder) ziet de nek van het model eruit als een soort ganzennek. Daarnaast blijkt de foundation in kwestie wel erg goed te werken, want het model lijkt wel van plastic. Er is geen porie meer te bekennen op het gezicht. 

Wat vind jij van deze photoshop fails van Chanel? Grappig of gaat dit te ver? 

Beginbeeld: Chanel 
Bron: Chanel Facebook

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food