Home / Lifestyle / Nieuws /
Beyoncé en dochtertje Blue Ivy stelen de show tijdens de VMA's 2014

Beyoncé en dochtertje Blue Ivy stelen de show tijdens de VMA's 2014

Renée - 25-08-2014
Beyoncé en dochtertje Blue Ivy stelen de show tijdens de VMA's 2014

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de VMA's waren dit weekend en slokten de aandacht van alle celebs op. Het hoogtepunt van de avond was het optreden van Queen Bey en het moment dat de oh zo trotse dochter Blue Ivy mommy kwam feliciteren op het podium. Check het optreden en dit speciale moment hier! 

Het weekend waar iedereen op wachtte was binnen no time voorbij. De MTV Video Music Awards was wederom een groot succes. En dit is te danken aan de spectaculaire optredens, prachtige celebs op de rode loper en trotse en verdiende winnaars. Zo stal Katy Perry de show op de rode loper en deed Miley Cyrus wel iets heel bijzonders met haar award. De dakloze Jesse, de 'date' van Miley mocht de award in ontvangst nemen van de losgeslagen twintiger. Of toch niet, Jesse vroeg de kijkers om naar de Facebookpagina van Miley te gaan en geld te doneren aan My Friend's Place, een opvangcentrum voor deze jongeren. Miley luisterde naar zijn speech, terwijl de tranen over haar wangen rolden. Miley went good! 

The queen herself

Toch was het spectaculaire optreden van Beyoncé het moment van de avond. De powerwoman trad maar liefst twintig minuten op, wauw! Ze begon met een medley van haar hele nieuwe album, met jawel de meest waanzinnige dansacts en beelden. Daarnaast was haar trots Blue Ivy er en genoot in het publiek met papa Jay Z. Ze wist zelfs de dancemoves van 'Flawless' na te doen, cute alert! 

Vervolgens kreeg Beyoncé de Video Vanguard award en die werd uitgereikt door manlief Jay Z en Blue Ivy. Tranen, tranen en tranen. Alle rumours over dat dit power couple gaat scheiden, waren binnen 2 seconden de wereld uit. En zoals Kanye West al zei: "Beyoncé had one of the best performances of al time!" En wij zijn het hier zeker mee eens, check al deze momenten in de onderstaande video. Enjoy! 

En zijn jullie het met ons eens?

Beginbeeld: Hollywoodtake
Video: VMA's

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food