Het is bijna alweer Pasen! Hoogste tijd om wat lekkers te bedenken wanneer je een paasontbijt of paasbrunch gaat houden! Naast de tafel vrolijk versieren is het een must om wat lekkere gerechten op tafel te zetten. Wil je wat lekkers maken als 'toetje'? Dan is dit recept helemaal wat voor jou! Kijk je mee naar het recept voor deze gevulde paaseieren?
Deze paaseitjes zien er enorm leuk uit en is weet eens wat anders dan de standaard chocolade eitjes van die dag. Haal de volgende ingrediënten de komende week in huis, zodat je de keuken in kan springen om deze lekkere gevulde paaseieren te maken!
(6 stuks)
1. Mix de roomkaas, mascarpone, slagroom, poedersuiker en het sap van een halve citroen goed samen totdat het een glad mengsel wordt.
2. Snij vervolgens de chocolade eieren door de helft snijden met een warm mes.
3. Spuit een klein laagje vulling in de halve chocolade eieren. Vervolgens doe je overal een eetlepel abrikozenjam in, zodat het op eigeel lijkt.
4. De rest van het ei vul je nog met de overige vulling.
5. Versier je chocolade eieren nog met wat chocolade snippers en ze zijn klaar voor het Paasontbijt!
Beeld: Shutterstock
Liefs, Vera