
IJs eet je meestal uit een bakje of van een hoorntje. Tenminste dat is hoe wij het gewend zijn. Maar de Nederlandse ijsmaker Roberto Galeto vindt dat je ijs ook op een andere manier kan combineren, namelijk met brood. En nee… dit is geen broodje aap!
De lente is begonnen, de terrassen stromen binnenkort vol en ijsjes zullen weer volop verkocht worden. Een bolletje ijs in een bakje, op een hoorntje of op een wafel. Hmm wij zijn er dol op! Maar in Utrecht zullen de bolletjes niet alleen in combinatie met een hoorntje verkocht worden, bij ijssalon Roberto Gelato is namelijk het ‘broodje ijs’ op het menu gezet. Je kunt het originele broodje vinden op het eiland Sicilië, genaamd Brioche Con Gelato. Wil je deze nieuwe ijs sensatie proeven? Reis dan af naar de Poortstraat in Utrecht en proef het broodje ijs! Oja en ga meteen langs het te schattige Frenchie Café voor nog meer lekkers.
Bron: Robert Gelato Beeld: Shutterstock, Instagram
Je moet ingelogd zijn om een comment achter te laten.
Inloggen OF