Home / Fashion / Nieuws /
Worden Kate en Lottie Moss de eerste Vogue cover-zusjes?

Worden Kate en Lottie Moss de eerste Vogue cover-zusjes?

Liora - 05-08-2014
Worden Kate en Lottie Moss de eerste Vogue cover-zusjes?

Als we de geruchten mogen geloven zijn modellenzusjes Kate en Lottie Moss druk in bespreking met Vogue UK voor een Vogue cover shoot voor de Britse Vogue editie van december. Als het feestje door gaat is het de allereerste keer dat er twee zussen op de cover staan van het welbekende fashion magazine.   

Het Moss duo zou in gesprek met Vogue editor Alexandera Shulman. Kate Moss zou volgens bronnen haar halfzusje Lottie Moss maar al te graag promoten en haar adviezen geven om haar een duwtje in de juiste richting te geven. De 16-jarige Lottie maakte eerder dit jaar haar debuut als model in Dazed & Confused magazine. Vlak daarvoor tekende Lottie een modellencontract bij Storm Models, hetzelfde modellenbureau waar Kate (ook op haar zestiende) door werd ontdekt. Een tijdje terug stond het jongere halfzusje van Kate weer in de spotlight dankzij de exclusieve campagne van Calvin Klein voor Mytheresa.com, waarvoor zij het gezicht was.  

Als de cover shoot door gaat zal het de 36e Vogue cover zijn voor de 40-jarige Kate en de allereerste voor Lottie. Het lijkt erop dat Lottie maar al te graag in de (exacte) voetsporen wil treden van haar grote halfzus. Tja, wie wil dat nou niet?

Beeld & bron: Fashion.telegraph.co.uk

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food