Home / Fashion / Nieuws /
Wij kunnen niet wachten tot deze Deense winkelketen opent in Amsterdam

Wij kunnen niet wachten tot deze Deense winkelketen opent in Amsterdam

Laurien - 26-08-2015
Wij kunnen niet wachten tot deze Deense winkelketen opent in Amsterdam

Binnenkort zijn de grote steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam weer een pareltje van een winkel rijker, want een Deense keten strijkt dan neer in ons land. Alhoewel, er zit er al eentje in Groningen, maar de randstad is voor de meesten van ons toch wat dichterbij. We hebben het over de Deense winkelketen Søstrene Grene.

Søstrene Grene (wij spreken het uit als su-streene-gree-ne, geen idee of dat klopt, maar het klinkt wel goed) is een mix tussen Xenos, Flying Tiger en HEMA. Zowel qua prijs als qua aanbod, maar dan nog net een tikkeltje hipper. Zo heeft de winkel een enorm assortiment school- en kantooraccessoires zoals notitieboekjes, pennen en andere hebbedingen voor op je bureau. Maar ook vind je er kleine meubels, spullen voor de kinderkamer, keukenspulletjes en erg leuke woonaccessoires.

Editor Renée en ik hebben de winkel bezocht in Kopenhagen en daar zijn we helemaal los gegaan met shoppen, omdat alles zo leuk en zo goedkoop is. Renée is ook regelmatig te vinden in het Groningse filiaal, maar vanaf dit najaar kunnen we gelukkig gewoon op de fiets naar Søstrene Grene. Als je in Amsterdam woont natuurlijk. Niet getreurd als je ergens anders in Nederland woont, Søstrene Grene opent binnenkort ook filialen in Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Breda en Amersfoort.

Wanneer de Amsterdamse winkel op de Nieuwendijk precies open gaat, is nog niet bekend, maar het zal ergens in oktober dit jaar zijn. Voor nu snuffelen we lekker rond op de Facebookpagina en het Instagram account van Søstrene Grene.









Bron: Retailnews
Beeld: Søstrene Grene

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food