Home / Fashion / Nieuws /
Wait what? Stoppen deze Victoria's Secret Angels voorgoed?

Wait what? Stoppen deze Victoria's Secret Angels voorgoed?

Renée - 11-11-2014
Wait what? Stoppen deze Victoria's Secret Angels voorgoed?

Laat het alsjeblieft niet waar zijn... Het schijnt dat onze fav' Victoria's Secret Angels Adriana Lima en Alessandra Ambrosio na de show die op 15 december in Nederland te zien is hun vleugels inleveren. Het nieuws is nog niet bevestigd door de Angels, maar een beetje bang zijn we wel. Het vriendinnenkoppel loopt al sinds 2000 mee in de shows en zijn onmisbaar.

Vanzelfsprekend hopen we dat dit weer een een of andere mediastunt is om de komende Victoria's Secret Show te promoten. Maar als we realistisch nadenken heeft het lingerie label dat helemaal niet nodig, shit! Is het dan toch waar? De twee wereldberoemde modellen Adriana Lima en Alessandra Ambrosio zijn niet alleen beste vriendinnen maar ook belangrijke gezichten in de groep Angels. Beiden lopen ze al sinds 2000 mee, dat zijn 14 volle jaren. Wie weet denken ze echt aan een Victoria's Secret pensioen?

Dit jaar dragen ze allebei de peperdure Fantasy Bra's, is dit wederom een hint? De Fantasy Bra werd vorig jaar gedragen door Candice Swanepoel en Adriana en Alessandra nemen het stokje maar al te graag over. Want de beha's zijn gehuld in diamanten, ter waarde van ruim 1,6 miljoen euro. Oef... Dit jaar genieten we maar extra van de Victoria's Secret Show, omdat dit nog wel eens de laatste van de twee modellen kan zijn én omdat er dit jaar vijf Nederlandse modellen meelopen, hell yeah! 


Dé Fantasy Bra's van dit jaar!

Beeld: Pinterest

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food