Home / Beauty / Nieuws /
Straal als nooit tevoren met de nieuwste producten van NARS

Straal als nooit tevoren met de nieuwste producten van NARS

Bianca - 26-01-2019
Straal als nooit tevoren met de nieuwste producten van NARS

Met de nieuwste innovaties van NARS brengt François Nars een ware revolutie teweeg. Ontdek een schitterende line-up met geweldige producten die elkaars impact versterken en het beste in je huid naar boven halen. En ondervind een prachtig nieuw oogschaduw palette. Benieuwd geworden? Kijk snel mee.

Jeej! Er worden weer een nieuw NARS producten gelanceerd en wij zijn er heel erg enthousiast over. Het gaat namelijk om de nieuwe NARS Skin Deep Eye palette en de limited edition Super Radiant Booster. Dit laatste product is heerlijk licht en geeft je huid in één of meerdere lagen een prachtige, parelmoeren gloed. De Super Radiant Booster intensiveert bovendien het effect van je foundation en concealer! Bekijk hieronder de supermooie verpakkingen van de nieuwste NARS producten.

#1 NIEUW! Super Radiant Booster

Prijs: €32,00

Zet je huid extra in de spotlights en combineer de Booster met dé bestsellers van NARS - de perfect dekkende Natural Radiant Longwear Foundation, de populaire Sheer Glow Foundation en de veelzijdige Radiant Creamy Concealer.

#2 NIEuw! NARS Skin Deep Eye palette

Ook dit mooie oogschaduwpalette met twaalf nude tinten is binnenkort verkrijgbaar. De tinten matchen perfect met iedere huidskleur. Creëer subtiele tot smokey looks met een mix van onweerstaanbare matte, glanzende en metallic nuances, verrijkt met de NARS Pigment Powder Suspension voor een sensationele, fluwelen finish. 


Prijs: €55,-.


Verkrijgbaarheid

De NARS Skin Deep Eye palette en de Super Radiant Booster zijn vanaf maandag 11 februari te koop via www.debijenkorf.nl en bij de Bijenkorf in Amsterdam, Utrecht, Maastricht en Rotterdam.

Bron: De Bijenkorf

Liefs, Bianca

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Beauty / Health
placeholder image
5 x leuke sporten om in de zomer te doen
26-07-2024 | Vera | 33 views | 0 likes
Lifestyle / Trends
placeholder image
Budget topper: minimalistische serviesset van Acti...
24-07-2024 | Vera | 133 views | 0 likes
Lifestyle / Food