Home / Lifestyle / Nieuws /
Topmodel Yfke Sturm zwaargewond na ongeluk met surfboard -UPDATE-

Topmodel Yfke Sturm zwaargewond na ongeluk met surfboard -UPDATE-

Renée - 04-09-2015
Topmodel Yfke Sturm zwaargewond na ongeluk met surfboard -UPDATE-

Ons Nederlandse topmodel Yfke Sturm is zwaargewond geraakt na een surfboard-ongeluk in Italië. Het voormalige Victoria's Secret model is met spoed door middel van een helicopter naar een ziekenhuis in Napels gebracht waar ze nu in kritieke toestand zou liggen. De NOS geeft aan dat de blondine zelfs in levensgevaar verkeert. 

Yfke Sturm, onder andere bekend van haar carrière bij Victoria's Secret en het programma Holland's Next Top Model dat ze jaren presenteerde, ligt in in comateuze toestand in een ziekenhuis in Napels, Italië. Het 33-jarige model is gisteravond bij het Italiaanse eiland Ischia door een gemotoriseerd surfboard (een surfjet) overvaren en heeft flinke verwondingen opgelopen. Het model verkeert volgens bronnen in levensgevaar. De Italiaanse media laat weten dat Yfke onder andere een schedelbasisfractuur en een aantal wervelfracturen heeft opgelopen. Een verlamming behoort bij de mogelijke risico's van deze verwondingen. 

Yfke deed onder meer modellenwerk voor Victoria's Secret, Ralph Lauren, Chanel en Calvin Klein. Afgelopen juli kreeg ze een zoontje, Alexander en woont ze met haar man samen in Londen. 

-UpDATE- Yfke niet in levensgevaar

De ouders van Yfke Sturm zijn meteen naar Napels vertrokken om hun dochter bij te staan en laten aan de Telegraaf weten hoe het met het model gaat. Ze is niet in levensgevaar. "Yfke's moeder Arianne en onze oudste Wilco zoon zijn gisteravond in allerijl naar Napels vertrokken om bij haar te zijn. Ze heeft een scheurtje in haar schedel en geen bloedingen, zoals ik in de media lees. Ze wordt in een roesje gehouden, zodat haar hoofd rustig blijft en kan herstellen. Yfke is een sterke vrouw. Wat er precies is gebeurd weten we niet. Er gonzen allerlei verhalen, maar of mijn dochter is overvaren of niet, dat kunnen we niet bevestigen."

We houden je op de hoogte!

Beginbeeld: Nu.nl

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes