Home / Lifestyle / Nieuws /
Goed nieuws! Het boek #Girlboss krijgt een Netflix-serie

Goed nieuws! Het boek #Girlboss krijgt een Netflix-serie

Esther - 01-03-2017
Goed nieuws! Het boek #Girlboss krijgt een Netflix-serie

Zet 21 april maar vast in je agenda, want er komt een hele leerzame en grappige serie op Netflix: Girlboss. Jahaa, van het boek #Girlboss van Sophia Amoruso! Het boek was al mega populair en grote kans dat deze nieuwe Netflix-serie ook een groot succes gaat worden. Dus, heb je het boek nog niet gelezen (shame on you!), dan heb je nu nog de tijd tot april om 'm te lezen. Wie de hoofdrol heeft gekregen? Je leest het hieronder. 

Het boek #Girlboss van Sophia Amoruso gaat over haar eigen succesvolle, bizarre leven en in het boek deelt ze hele handige tips met je. Met 'bizarre leven' bedoelen we hoe Sophia's leven ineens drastisch veranderde. Als tiener wist ze echt niet wat ze met haar leven moest gaan doen, maar toen ze vintagekleding ging verkopen via eBay begon haar succesvolle carrière. 

 

Een bericht gedeeld door Girlboss® (@girlboss) op

#girlboss

In haar boek beschrijft ze dit allemaal. Van hoe haar leven eruit zag voor haar succesvolle carrière begon en hoe ze uiteindelijk alles zelf heeft opgericht. In 2006 richtte ze haar eigen bedrijf Nasty Gal op en dat werd heel snel een groot succes. Ondanks dat haar bedrijf in 2010 failliet ging, is Sophia nog steeds een inspiratiebron voor heel veel vrouwen. Logisch ook dat Netflix met een serie over haar leven komt.

wat kunnen we verwachten? 

De Netflix-serie Girlboss is geïnspireerd op het succesvolle leven van Sophia en hoe haar leven ineens een hele andere richting kreeg. Niemand minder dan Britt Robertson (fangirl!) speelt Sophia in de serie. Wat we kunnen verwachten? Heel veel fashion inspiratie (alleen de teaser is al geweldig qua inspiratie) en natuurlijk ook heel veel handige tips over de business world. 21 april komen de 13 afleveringen meteen op Netflix te staan, dus dat wordt tijd vrijmaken voor die week (of dag). 

Ben jij ook fan van het boek en kan je niet wachten op de serie Girlboss? 

Beginbeeld: Shutterstock.com
Beeld: Instagram
Video: YouTube

Liefs, Esther

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes