Home / Lifestyle / Nieuws /
Geweldig nieuws voor iedereen die altijd te laat komt

Geweldig nieuws voor iedereen die altijd te laat komt

Renée - 21-08-2015
Geweldig nieuws voor iedereen die altijd te laat komt

Uit onderzoek blijkt dat mensen die te laat komen, ook altijd te laat komen. Later op de geplande afspraak komen zit in het systeem en je zal er veel voor moeten doen om dat uit je hersenen te krijgen. Shit! Of toch niet... Uit onderzoek blijkt namelijk ook dat laatkomers over twee hele positieve aspecten beschikken. Ze zijn namelijk optimistischer en ze genieten meer van het leven. Zo, nu begint je weekend net even iets beter, toch? 

Kom je vaak te laat en zie je vaker chagrijnige dan vrolijke 'I'm happy to see you'-gezichten? Dan zul je vaak nadenken om je wekker toch iets eerder te zetten of je horloge tien minuten voor te laten lopen. Al weet je dat dat eigenlijk ook niet helpt, je bent gewoon een laatkomer. Nu klinkt het allemaal behoorlijk negatief, maar eigenlijk is het allemaal heel erg positief. Uit onderzoek blijkt namelijk dat laatkomers optimistischer zijn en meer van het leven genieten! 

Laatkomers zijn vaker gelukkiger en ervaren minder stress. Ze zijn productiever op de werkvloer, creatiever en werken ook nog eens beter samen. Mensen die vaak te laat komen zijn optimistisch, ze denken en kunnen meer taken in een bepaalde tijd uitvoeren en proberen zoveel mogelijk uit die tijd te halen. Ook zijn laatkomers relaxter, rustiger en concentreren zich niet op de kleine zaken in het leven die er niet toe doen. Ze letten meer op het grote plaatje, de toekomst vol mogelijkheden. Ook blijkt dat mensen die vaak te laat komen genieten van het moment en kijken daardoor niet vaak op hun horloge. Hallelujah! 

Beginbeeld: Pinterest
Bron: EliteDaily.com, Management consultant Diana DeLonzor

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes