Home / Fashion / Nieuws /
Voor zo'n 70.000 euro kun jij front row zitten bij Milaan Fashion Week

Voor zo'n 70.000 euro kun jij front row zitten bij Milaan Fashion Week

Liora - 23-07-2014
Voor zo'n 70.000 euro kun jij front row zitten bij Milaan Fashion Week

Altijd al front row willen zitten tijdens een prestigieuze Fashion Week, maar helaas nog steeds geen personal invite door de brievenbus gekregen? Geen nood, je kunt altijd nog je front row ticket kopen, mocht je teveel geld op de bank hebben tenminste. Een front row 'pakket deal' voor alle belangrijke shows van Milaan Fashion Week heb je al voor $95.000, omgerekend zo'n €70.500. Koopje toch? 

Tja, je moet er wat voor over hebben wil je bij de fashion in crowd horen en helaas niet Anna Wintour of Olivia Palermo heten... Gelukkig is er een optie om front row tickets te kopen voor de aankomende editie van Milaan Fashion Week (lees de mogelijkheid om een toegangskaartje te kopen tot de in crowd).

Front row veiling

Het Amerikaanse Watermill Center in New York veilt tijdens de jaarlijkse Watermill Center's Benefit Auction front row kaartjes voor Milaan Fashion Week. Tip: neem een vette cheque of een limietloze credit card mee. Om bijvoorbeeld bij Fendi, Giorgio Armani en Prada schouder aan schouder te zitten met Rihanna en Carine Roitfeld op de eerste rij betaal je een spotprijsje van $25.000, omgerekend €19.000. Heb je toch ietwat minder te besteden, dan kun je een kaartje voor alleen de Miu Miu show kopen vanaf €7500.

Goed doel

Het duurste van de veiling is het 'pakket deal' van €70.500 waarmee je twee front row tickets krijgt voor elke show plus backstagepasjes voor Fendi. Waar gaan deze flinke bedragen heen, hoor ik je denken. Wel, het geld wordt gebruikt om kunstenaars kosteloos te laten exposeren in het Watermill Center in de Hamptons. Wees er wel snel bij als je front row wil zitten bij de benefit auction, de veiling begint namelijk al op zaterdag 26 juli en op=op! O ja, tickets en accommodatie is niet bij de prijs inbegrepen... 

Beeld: Zimbio.com
Bron: Fashionista.com

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 104 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 81 views | 6 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image
Fashionlab heeft een nieuwe website!
01-05-2024 | Vera | 24 views | 9 likes