Home / Fashion / Nieuws /
Topmodel ontwerpt zonnebrillen

Topmodel ontwerpt zonnebrillen

Renée - 30-04-2014
Topmodel ontwerpt zonnebrillen

Naast het veroveren van internationale catwalks en covers van magazines kan deze Amerikaanse schone veel meer. Nadat topmodel Cara Delevingne aan het acteren is geslagen, richt deze natural beauty zich op het ontwerpen van zonnebrillen. De wereldberoemde Karlie Kloss breidt haar kansen uit.

Editor Liora en ik werden na het lezen van dit bericht behoorlijk enthousiast. Want ook Karlie Kloss behoort in het rijtje van onze girl crushes. Het 21-jarige topmodel veroverde onze harten toen de schaar in haar lange lokken werd gezet. Sindsdien houden we haar nauw in de gaten en zijn dan ook trilled met het nieuws dat de Amerikaanse schone zich in designerwereld stort. Karlie ontwierp de collectie voor het brillenmerk Warby Parker. Deze samenwerking kwam onverwachts tot stand tijdens een charity basketbal toernooi waar de twee oprichters van het merk, Neil Blumenthal en Dave Balboa Karlie tegen het lijf liepen. "It's a really exciting collaboration for me, because it came out of necessity", aldus Karlie.

Goed doel

De collectie bestaat uit drie modellen met een metalen montuur en de oh zo populaire ombre glazen. De collectie is geïnspireerd op de mode uit de jaren zeventig. Good choice, want de throwbacks vliegen ons tegenwoordig om de oren. Leuk weetje: een deel van de opbrengst van de zonnebrillen schenken Karlie en het brillenmerk Warby Parker aan Edible Schoolyard in New York. Deze organisatie verzorgt gezonde maaltijden voor schoolkinderen in NYC die uit een gezin met een laag inkomen komen. Thumbs up!  

De zonnebrillencollectie van het wereldberoemde Victoria’s Secret model is vanaf 10 juni verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Karlie is al zoals hierboven meerdere malen gesignaleerd met haar eigen ontworpen zonnebril. 

Beginbeeld: Fashion-combiner
Beeld: HarpersBazaar

Liefs, Renée

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes