Home / Fashion / Nieuws /
Nieuw modelabel voor modemeisjes Tailor & Elbaz

Nieuw modelabel voor modemeisjes Tailor & Elbaz

Laurien - 09-07-2014
Nieuw modelabel voor modemeisjes Tailor & Elbaz

Modemeisjes Tamara Elbaz en Maria Tailor gaan op een nieuwe missie met hun eigen modelabel dat eind deze week gelanceerd wordt.

Op 13 en 14 juli lanceren Tamara en Maria het label op de Modefabriek, een vakbeurs in Amsterdam waar modeminnend Nederland aanwezig zal zijn.

Het is niet de eerste keer dat de vrouwen, bekend van het programma 'Modemeisjes met een Missie' in samenwerking met Josh Veldhuizen, aan een kledinglijn werken. Vorig jaar kochten ze het label Collection PRC van de toen al overleden ontwerper Percy Irausquin. Ze werkten samen met de Zantman Groep, medeoprichter van het merk, aan een collectie, maar die samenwerking is nu beëindigd. Tamara zegt hierover: "Bij Collection PRC was eigenlijk geen ruimte voor sportieve of supertrendy items, het moest allemaal heel vrouwelijk zijn. Daarom hebben we besloten om het zelf en onder onze eigen naam te gaan doen."

Tailor & Elbaz

Het nieuwe modelabel van de modemeisjes gaat Tailor & Elbaz heten. Maria zegt hierover: "(...) hoe cool en internationaal klinken de namen Tailor en Elbaz wel niet?". Het label zal bestaan uit kleding van goede kwaliteit, maar wel in een iets lagere prijsklasse dan Collection PRC. Tamara vertelt aan FashionUnited dat het een brede collectie wordt: "Van een sportieve sweater tot een elegante galajurk".

De vrouwen zijn heel enthousiast over het nieuwe merk en het opzetten ervan. In tegenstelling tot hun vorige label gaan ze nu namelijk alles zelf doen: van het ontwerpen van de kleding tot de promotie, productie, verkoop en distributie. Hierover zegt Tamara: "Er zitten ook een paar leuke reisjes aan vast". Zo denkt het duo aan landen als Turkije, Marokko en China om de kleding te laten produceren.

Vanaf begin 2015 zal het label verkrijgbaar zijn in de winkels.

Bron: FashionUnited
Beginbeeld: onlinekleding.nl

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes