Home / Fashion / Nieuws /
New collab: Jean Paul Gaultier gestrikt voor betaalbare designercollectie

New collab: Jean Paul Gaultier gestrikt voor betaalbare designercollectie

Laurien - 03-06-2014
New collab: Jean Paul Gaultier gestrikt voor betaalbare designercollectie

Designer Jean Paul Gaultier maakt dit najaar een uitstapje naar betaalbare mode en naar Scandinavië: de Franse modeontwerper zal een eenmalige collectie ontwerpen voor modeketen Lindex. Als het even mee zit heb jij aankomende herfst een affordable designer piece in je kast hangen.

De eenmalige samenwerkingscollectie van Jean Paul Gaultier en Lindex wordt op de markt gebracht om het zestigjarig bestaan van de Scandinavische modeketen te vieren. Jean Paul Gaultier ontwerpt hiervoor een modelijn voor vrouwen en kinderen. Daarnaast zal de designer een accessoire- en lingeriecollectie uitbrengen. Vanaf acht oktober dit jaar zullen de items te koop zijn in alle filialen en in de Lindex webshop. De webshop verzendt naar Nederland, dus wij kunnen ook lekker meegenieten van deze bijzondere samenwerking.

Head of design van de modeketen, Nina Starck, is erg tevreden over de collab met Jean Paul Gaultier en Lindex: "Gaultier's brand has a strong sense of energy and self-confidence that accords well with the Lindex brand and where we are headed". De ontwerper zelf beschrijft de 'one-off' collectie als: "bold, chic and strong".


Jean Paul Gaultier X Lindex

Mooi gebaar

Niet alleen Jean Paul Gaultier, Lindex en wij als consument hebben baat bij de collab collectie. Modeketen Lindex zal namelijk tien procent van de omzet van de samenwerkingscollectie doneren aan organisaties die onderzoek naar borstkanker doen. Nog meer reden om een betaalbaar designer piece te bemachtigen dus.

We moeten nog even geduld hebben, maar op 8 oktober kun je voor de Jean Paul Gaultier X Lindex collectie terecht in de webshop van Lindex.

Bron: WWD
Beeld: Lindex

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 104 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 81 views | 6 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image
Fashionlab heeft een nieuwe website!
01-05-2024 | Vera | 24 views | 9 likes