Home / Fashion / Nieuws /
Lucy Hale ontwerpt kledinglijn voor Hollister

Lucy Hale ontwerpt kledinglijn voor Hollister

Liora - 31-07-2014
Lucy Hale ontwerpt kledinglijn voor Hollister

Lucy Hale, ook wel bekend als Aria van de tv-serie Pretty Little Liars, heeft twee kledingcollecties ontworpen voor de Amerikaanse kledingwinkel Hollister. De twee limited edition collecties hebben het thema 'Southern California lifestyle' (waar het merk ook bekend om staat) en bestaan uit relaxte 'California girl' kledingstukken. 

Net als collega Ashley Benson (met H&M), gaat ook Pretty Little Liars-ster Lucy Hale een samenwerking aan op fashion gebied. De eerste collectie van Hollister+Lucy Hale zal op 8 augustus in de winkels liggen. Deze collectie bestaat uit easy-to-wear basic items zoals leggings, simpele rokjes en jurken, sweaters en comfy broeken. De tweede lijn zal op 29 augustus uit worden gebracht en heeft meer een beachy thema. De prijzen voor de collecties variëren tussen de €15 tot €35.

Laid-back Lucy

Zelf vertelt de Pretty Little Liars-actrice dat Hollister een perfecte match is voor haar en dat het laid-back thema erg goed bij haar past. "I definitely lean more towards the laid-back look, which makes my style a great match for Hollister. I wanted to create carefree outfits that effortlessly transition from a coffee run to going out", vertelt Lucy over het ontwerpproces van de collectie. Ter promotie van de kledinglijn zal de actrice het Hollister Twitter-account overnemen voor een 'Q&A'-sessie (questions and answers sessie). De datum hiervan is nog niet bekend, dus houd Twitter in de gaten. Of de collecties van Hollister + Lucy Hale ook in Nederlandse Hollister-winkels verkocht gaat worden is nog niet bekend. Hieronder alvast een sneak peek van een paar items uit de collectie! 

Beeld & bron: Wwd.com

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes