Home / Fashion / Nieuws /
Korting, korting, korting tijdens Vogue Online Shopping Night

Korting, korting, korting tijdens Vogue Online Shopping Night

Laurien - 18-05-2016
Korting, korting, korting tijdens Vogue Online Shopping Night

Het regent korting vandaag, want het is weer tijd voor de Vogue Online Shopping Night! Tientallen winkels doen hieraan mee en dat betekent dat jij vandaag lekker ongegeneerd online kan shoppen en eigenlijk bespaar je er alleen maar mee. Bij vele webshops ontvang je namelijk tussen de 10% en maar liefst 20% korting. It's your lucky day!

Met het vakantiegeld in aantocht, of misschien staat het bij jou al op je rekening, kan je best een klein beetje investeren in een nieuwe zomergarderobe, nietwaar? Je moet toch iets hebben om aan te trekken naar je vakantiebestemming. Vogue komt dan ook op het perfecte moment met een online shopping night waarbij je hoge kortingen ontvangt bij heel veel merken en webshops.

Horloges van Cluse, kleding van Costes, make-up van Cosmania en de gehele collecties van COS, Topshop, River Island en We Are Labels, om maar een paar merken en shops te noemen: allemaal doen ze mee tijdens Vogue Online Shopping Night. Met de speciale Vogue kortingscodes ontvang je kortingen tot maar liefst 20% tijdens je online shopping spree bij je favoriete webshops. Neem dus snel een kijkje op onze Kortingscode pagina om te zien welke shops mee doen en met hoeveel korting je kan shoppen.

Wie, wat, waar

Vanaf vanmiddag 12:00 uur tot aan middernacht kan je profiteren van de flinke kortingen bij vele online shops, dus kruip tijdens lunchtijd even achter je laptop om gebruik te maken van de leuke kortingsacties. Vul je digitale winkelmandje met je favoriete producten en vergeet niet de Vogue kortingscodes in te vullen tijdens het bestelproces.

Bekijk het aanbod kortingscodes op onze Kortingscode pagina en dan... happy shopping!

Beginbeeld: Pinterest

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Fashion / Trends
placeholder image
Sneakerness 2024 in Amsterdam
04-05-2024 | Vera | 90 views | 7 likes
Lifestyle / Love & Life
placeholder image
Deze series en films komen in mei 2024 op Netflix
01-05-2024 | Vera | 78 views | 6 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image
Fashionlab heeft een nieuwe website!
01-05-2024 | Vera | 22 views | 9 likes