Home / Fashion / Nieuws /
David Beckham krijgt nu ook een mannenkledingcollectie bij H&M

David Beckham krijgt nu ook een mannenkledingcollectie bij H&M

Liora - 20-01-2015
David Beckham krijgt nu ook een mannenkledingcollectie bij H&M

Dag onderbroeken, hello kledingcollectie. David Beckham kleedt zich voor de verandering aan voor een H&M campagne, want ze hebben groot nieuws: er komt een heuse herencollectie van David Beckham bij H&M. Althans, de voetballer heeft zijn favorieten geselecteerd uit de Modern Essentials-collectie van H&M zodat jouw boyfriend net zo stylish voor de dag kan komen als hij. 

Betekent dit het einde van de H&M onderbroekcampagnes met David Beckham om bij weg te zwijmelen? We hopen van niet! Eerder liet de voetballer al vallen dat hij in de voetsporen van vrouwlief Victoria Beckham wilde treden en een eigen ready to wear kledingcollectie voor mannen wilde opzetten. Nu is het hoge woord eruit. De ex-voetballer/onderbroekenmodel/DILF gaat wederom de samenwerking aan met H&M

Modern Essentials selected by David Beckham

Voor het voorjaar van 2015 selecteert David Beckham zijn favoriete items uit H&M’s Modern Essentials-collectie en creëert daarmee ‘Modern Essentials selected by David Beckham’. Wat kunnen we verwachten? Onder andere een linnen bomberjack, een denim jack met white-wash effect, een overjas, een stijlvol linnen colbert, een poloshirt en een wit overhemd van popeline. De collectie is verkrijgbaar vanaf 5 maart zowel in de winkel als online. 

Gelukkig laat H&M ons niet koud staan en begrijpen ze ons helemaal wat betreft die onderbroekcampagnes. Dus brengt David gelukkig op 5 maart ook nog een keer een Bodywear-collectie uit. Ter compensatie is er één kiekje van David in onderbroek te vinden in het lookbook van deze collectie, al dan niet met een sweater aan, maar dat nemen we maar voor lief. Check de foto hieronder en de behind the scenes van de H&M commercial hieronder! 

 


Video: YouTube Hennes & Maurits

Liefs, Liora

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes