Home / Fashion / Nieuws /
BLUNDERS: De grootste fashionblunders van onze lezeressen - Deel 10

BLUNDERS: De grootste fashionblunders van onze lezeressen - Deel 10

Vera - 15-06-2017
BLUNDERS: De grootste fashionblunders van onze lezeressen - Deel 10

Wat zijn we af en toe toch klunzen. Om blunders van anderen kunnen we altijd keihard lachen, het is toch af en toe best leuk om iemand op d’r plaat te zien gaan? Maar wat als je zelf die grote blunder begaat. Op dat moment kun je natuurlijk wel keihard door de grond zakken. Maar gelukkig ben je echt niet de enige, de lezeressen van Fashionlab kunnen er ook wat van. Je leest hun ergste blunders hier!   

Leonore (25) “Het was eindelijk weer lekker weer. Ik had nog geen tijd gehad om in het zonnetje te zitten, dus ik was lijkbleek. Speciaal daarvoor had ik een goede zelfbruiner aangeschaft. Net voordat ik naar werk ging spoot ik een beetje op mijn armen en handen, want alleen dat gedeelte zou in de outfit van die dag te zien zijn. Weet ik veel dat die kleur steeds heftiger zou worden… Eenmaal op werk leek ik wel een wortel! Ook zag ik toen pas dat ik de zelfbruiner helemaal niet goed had uitgesmeerd bij de vingers. Ik probeerde het eraf te wassen, maar tevergeefs. Zelfs met scrub ging het er niet af. Ik heb een week voor paal gelopen…”

Maribel (26) “Samen met mijn vriendinnen was ik een dagje naar Amsterdam. Natuurlijk gingen we een toeristische route doen en werden er de nodige foto’s genomen. Zo ook in het Vondelpark. M’n vriendinnen wilden op de foto en ik was aan de beurt om een foto te nemen. Omdat ze er niet allemaal op stonden deed ik een paar stappen naar achter. Ik wist dat er in de buurt water was, maar zo dichtbij? Ik viel zo naar achter het water in! Gelukkig was het hartje zomer, dus ijskoud was het niet. Maar doordat het zomer was, was het ook hartstikke druk. Ik hoorde allemaal mensen keihard lachen. Gelukkig was er een lief meisje die mij een handdoek gaf. Daarna ben ik gelijk naar de winkels gegaan om een nieuwe outfit te halen, dat verdiende ik wel.”

Sophie (23) “Ik was aan het werk in het bejaardentehuis en daar heb ik altijd een witte outfit aan. Ik wist dat ik eind van de week ongesteld moest worden en keek daar al enorm tegenop. Ik ben namelijk altijd extreem ongesteld. Helaas was ‘de rode zee’ wat eerder gekomen van verwacht, dat bleek wel toen mijn collega schreeuwde: ‘Soooooph, wat is er?! Je bent keihard aan het bloeden!” Ik keek naar beneden en voelde op dat moment het bloed zo langs mijn benen gutsen… Had ik weer.”

Heb jij ook een blunder gemaakt en wil je die maar al te graag (anoniem of niet) delen met ons? Stuur dan een mailtje naar vera@fashionlab.nl! 

Beelden: Shutterstock

Liefs, Vera

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes