Home / Fashion / Nieuws /
De bijzondere H&M X Eddy Anemian collectie ligt eind deze maand in de winkel

De bijzondere H&M X Eddy Anemian collectie ligt eind deze maand in de winkel

Laurien - 30-09-2014
De bijzondere H&M X Eddy Anemian collectie ligt eind deze maand in de winkel

Modeketen H&M blijft ons verwennen met speciale collecties en fijne samenwerkingen met bekende en onbekende(re) designers. Ook eind deze maand ligt er weer een prachtige collectie op ons te wachten, zowel in de filialen als online.
 

Natuurlijk zijn we allemaal aan het sparen voor de H&M X Alexander Wang collectie die begin november de winkels uit zal vliegen en misschien is je bestelling met items uit de Modern Classic Premium collectie al naar je onderweg, maar check ook zeker even de samenwerkingscollectie met de Franse ontwerper Eddy Anemian, winnaar van de H&M Design Award in januari dit jaar.

De capsule collectie

Met zijn bijzondere snij- en naaitechnieken verraste Eddy de jury en werd hij gevraagd een capsule collectie voor H&M te ontwerpen. Ook voor deze lijn sneed hij stoffen voorzien van bloemenprint in stroken om ze vervolgens opnieuw aan elkaar te naaien, waardoor het een heel andere stof lijkt. Hij maakte voor de H&M capsule collectie onder andere een witte jumpsuit voorzien van lange mouwen met bloemenprint, een witte top en rok met gelaagde ruches en volumineuze rok. Bekijk alle items hieronder.











Over de samenwerking

Eddy Anemian genoot van de samenwerking met H&M: "I had such a good experience creating the collection with H&M. They really respected the idea of the collection, translating my couture cutting and sewing techniques. It was like seeing my clothes made real". En ook Ann-Sofie Johansson, head of design van H&M is te spreken over Eddy en zijn collectie: "Eddy’s winning collection was breathtaking. Everyone at H&M has enjoyed working with Eddy to bring his exceptional work to a wider audience".

Bekijk in het filmpje hieronder hoe de shoot voor de campagnebeelden van de H&M X Eddy Anemian collectie eraan toeging.


Wat vind jij van de H&M X Eddy Anemian collectie? Laat je mening achter onder dit bericht en maak daarmee kans op een giftcard ter waarde van 25 euro om uit te geven bij een (web)shop naar keuze.

Liefs, Laurien

Like / deel dit artikel:

Nieuwste artikelen

Lifestyle / Musthaves
placeholder image

Bespaar met sim only: 3 voordelen 

30-09-2024 | Vera | 15 views | 0 likes
Fashion / Accessoires
placeholder image

Horloge verkopen? Dat wordt een feestje met deze t...

30-09-2024 | Vera | 32 views | 0 likes
Fashion / Nieuws
placeholder image

6 handige shopping apps voor fashionistas

30-09-2024 | Vera | 21 views | 0 likes